Apel glavnog sekretara UN-a: "Liban ne smije postati još jedna Gaza"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Planeri

Reci to planerima i izvođaćima genocida na bliskom istoku,a svi znamo da su to prvo amerikanci,pa izrael te za njima velika britanija i europska unija.Zemlje u kojima se najviše ubijalo židove u drugom svjetskom ratu sada podržavaju izrael da bi se iskupili za svoje zločine.Hrvatska i srbija su pobili oko 36 000 židova i u hrvatskoj ih je preostalo 7 ,a u srbiji 6 000 živih,pa sad svi mediji i režim se vesele kad židovi ubijaju palestince i arape.

Error

Kretenu uradi sam nesto kretineto cijelo tijelo institucije i organizacije za koju radis trebate OBAVITI SVOJ POSAO i SANKCIONISATI ZLOCINCE I SAUCESNIKE izbacujuci ih iz clanstva i predati ih MKS za ratne zlocine kretineto A koliko vidimo i znamo iz istorije i sami ste saucesnici u svim ratovima od jasusija akasija sve do tebe djubre jedno licemjerno

Samir

Prvo je bilo Gaza nesmije postati nova Srebrenica, sad Liban nesmije postati nova Gaza...palamudis jarane. Treba ukinuti ovu organizaciju samo uhl**** tu sjede.

Irfg

" PLANERU ", GDJE SKUPLJAS TE VIJESTI O RATU I KO PLANIRA ?! VIDI SE DA SI NAIVKO ! RATA NE BI BILO BEZ POCETKA SA BILO KOJE STRANE ! RAT NE DONOSI DOBRO ! NIKOME , PA NI TEBI ! NI MENI !

/ Najnovije