Anthony Blinken: Svi dokazi sugeriraju - evo šta će učiniti Rusija

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plavi

PRILIKA ZA SRBIJU, ...ovo je srbima vjetar u leđa, prilika da napokon naprave Veliku srbiju. Hrvatska ima dobro ustrojenu i motiviranu vojsku, plus članica je NATO-a Još prije tri dana na Mljet su dovežene Krstareće rakete RBS-15, dovoljno da brani cijelu južnu Hrvatsku, i dobar dio BiH. ALI, pitanje je šta će Bosanci-Bošnjaci, nemaju vojsku, a jedinog saveznika koji im može pomoći HR. su POTJERALI od sebe, sa svojom politikom u zadnjih 10-15 godina. Jedina nada za BiH je da Komšić STANE NA BRANIK DOMOVINE.

Ljiljan

>> PRILIKA ZA SRBIJU, ...ovo je srbima vjetar u leđa, prilika da napokon naprave Veliku srbiju. Hrvatska ima dobro ustrojenu i motiviranu vojsku, plus članica je NATO-a Još prije tri dana na Mljet su dovežene Krstareće rakete RBS-15, dovoljno da brani cijelu južnu Hrvatsku, i dobar dio BiH. ALI, pitanje je šta će Bosanci-Bošnjaci, nemaju vojsku, a jedinog saveznika koji im može pomoći HR. su POTJERALI od sebe, sa svojom politikom u zadnjih 10-15 godina. Jedina nada za BiH je da Komšić STANE NA BRANIK DOMOVINE. ka Plavi<<MI SA VILAMA I GRABLJAMA SE ODBRANILI OTELI ORUŽJA POČELI ĆERAT KARPATSKA GOVNA I AMERIKA NAS ZAYSTAVI A SAD ŠTA SVE IMAMO OSLOBODILI BI I SANDŽAK I KOMPLETNU VOJVODINU!!

Guest

Interesantno, kad pratim svijetske medije. Kažu nakon 70 godina, ponovo rat u evropi. Pitam se, sta him je ono bilo prije 30 godina na našim prostorima. Ispada da je to sve nebitno bilo. Zao mi je zbog naroda u Ukrajini, ali nemogu tu više suosjecati, nego za sav onaj zlocin, sto su Srbi pocinili. Zar se to nepika kao rat u sred evrope??

vi bi trebali da

oslobodite ukrajinu kao sto ste oslobodili sirijuu unistili je kao sto ste oslobodili libiju i irak vi ste oslobodioci od diktature sada vise nema sirije unistena nema iraka unisten nema libije unistena oslobodioci

Knez

Olosi zapadni proslo vreme ugnjetavanja pravoslavlja,doslo vreme na naplatu.

Hugo

Dobro jutro Kolumbo. Ja to sinoc negdje napisah.

5

I na ovo smo nasjeli sve dogovoreno

/ Najnovije