Angela Merkel zatvorila Njemačku, ovo su nova pravila igre

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A STA BI SE DESILO DA JE TURKOVICKA ISTO URADILA?

iLI BAKIR?iLI nOVALIC?

Gost

Sasvim logicne, pametne, odvagane i detaljne mjere. Ovako nesto i nama treba na 2-3 sedmice najmanje. Svi koji kukaju bi u Njemackoj ove mjere bez pogovora sprovodili. Svidja mi se sto su jasno postavili rang prioriteta u drustvu. Ugostiteljstvo i turizam jesu bitne grane ali ne toliko da ne budu uvijek prvi na listama za zatvaranje jer nisu esencijalne.

09

Naravno, Njemačka to sebi može dozvoliti. Zašto nad poredite sa Njemačkom? Pa mi sebi ekonomski to ne možemo priuštiti. Njemačka, finansijski će pomoći svojoj ekonomiji. Mi, to ne možemo. Moramo se ugledati na Švedsku, i probati da radimo i pazimo da se ne sastajemo i držimo distancu.

re 09

Naravno, Njemačka to sebi može dozvoliti. Zašto nad poredite sa Njemačkom? Pa mi sebi ekonomski to ne možemo priuštiti. Njemačka, finansijski će pomoći svojoj ekonomiji. Mi, to ne možemo. Moramo se ugledati na Švedsku, i probati da radimo i pazimo da se ne sastajemo i držimo distancu. ka 09 Sta je to njemacka napravila, a da mi sebi ne mozemo priustiti?? Zatvorii kafane, restorane, fitnes centre, nocne klubove na cetiri sedmice! Mi cemo poumirati ako kafane ostanu zatvorene mjesec dana?? ..a beznacajno je to sto smo se svi slili u gradove, a sela propadaju? Mi sebi mozemo sve, ama bas sve dozvoliti osim da nam pozatvaraju (na 20-ak dana) kafancuge, nocne klubove i nargila barove. Kad tako i slicno razmisljamo nije ni cudo sto nas handre jedni te isti vec 30-ak godina i sto nismo u stanju cak ni na opcinskom promijniti vlast!

NaCrno

Divno je biti u Njemackoj i skakat sa baustele na baustelu!

/ Najnovije