Angela Merkel nakon šest mjeseci komentirala rusku invaziju na Ukrajinu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

za BARBARI STE VI KOJI SALJETE NAORUZANJE

>>VI STE BARBARI EVROPA NA PRAGU SIROMASTA ka BARBARI STE VI KOJI SALJETE NAORUZANJE << Idi i kupi jedan kompjuter iz Rusije, mobilni telefon, a da ne govorimo o drugim stvarima koje dolaze sa Zapada . Nogama i rukama se borite da dodjete do EU da sta zaradite. Idite u Rusiju pa radite pa onda popujte. Barbarizam je vidjen od 1991-1999 na Balkanu i zna se ko su barbari.

Miki

>>>>VI STE BARBARI EVROPA NA PRAGU SIROMASTA ka BARBARI STE VI KOJI SALJETE NAORUZANJE << Idi i kupi jedan kompjuter iz Rusije, mobilni telefon, a da ne govorimo o drugim stvarima koje dolaze sa Zapada . Nogama i rukama se borite da dodjete do EU da sta zaradite. Idite u Rusiju pa radite pa onda popujte. Barbarizam je vidjen od 1991-1999 na Balkanu i zna se ko su barbari. ka za BARBARI STE VI KOJI SALJETE NAORUZANJE << Ko su barbari u iraqu? Jesu li oni sto napadaju tudje zemlje bez odluke savjeta bezbjednosti un, koje njihov senat proglasi diktatorom taj je gotov, bez ikakve saglasnosti i misljenja tudjih zemalja ga u uniste do pepela? Oni nisu barbari nego demokrate jer to je ipak demokratsko unistenje drzave to je za njihovo dobro?

Koki

Ruska spijunka iz DDR-a pod direktnom kontrolom Putina dok je radio u DDR-u. Tek za 20 godina kad ortodoksna komunistkinja umre otvorit ce se njen dosije. Bit ce to sok za Nijemce.

Ova baba je jedan od zescih zlikovaca novije povijesti! Prodala je svoju drzavu Amerima, uvela je korona fasizam, primila milijune izbjeglica...

...veliko zlo za Njemacku.

Istina je

da si ti Merkelice veliko *** od čovjeka. Dovukla si migrante u Evropu, a oni se nikada nece asimilirati, oni ce uvijek ostati primitivnih shvatanja. I da nije Putn napravio svjetsko sranja, napraviloi bi ga migranti. Ne javljaj se vise, bice nam svima bolje

DOSLA JE DROGA I OSTALA ***

SA ZAPADA

Yeah, basic five parts of the safer world economy (primary ring of defense)

1/5-Federacijo CrAlMaKo, 2/5-Bulgaria, 3/5-Hungara, 4/5-Federacijo BHS, 5/5-Romania.

/ Najnovije