Amerikanci šalju Ukrajini novo oružje: Njegova moć je zastrašujuća

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Ne razumijem ovu logiku??? Zašro im ne uvedete embargo na oružje da se smanji krvoproliće, pa im pošaljete plave šljemove iz Gambodže i Ruande i oštro osuđujete ruska granatiranja i progone stanovništva. Zatim im počnete slati humanitarnu pomoć iz 64. godine a kad za tri godine krenu u oslobađanje da ih zaustavite uz proglašenje ruske republike i visokog predstavnika. Onda im ukinite zastavu i himnu pa ih izolujte davajući im nadu da uz ispunjenje određenih uslova mogu ući u EU... zašto im tako ne pomažete kao nama?... ah da... oni nisu muslimani... sorry... nisam odmah skonto!

BiH

>>Ne razumijem ovu logiku??? Zašro im ne uvedete embargo na oružje da se smanji krvoproliće, pa im pošaljete plave šljemove iz Gambodže i Ruande i oštro osuđujete ruska granatiranja i progone stanovništva. Zatim im počnete slati humanitarnu pomoć iz 64. godine a kad za tri godine krenu u oslobađanje da ih zaustavite uz proglašenje ruske republike i visokog predstavnika. Onda im ukinite zastavu i himnu pa ih izolujte davajući im nadu da uz ispunjenje određenih uslova mogu ući u EU... zašto im tako ne pomažete kao nama?... ah da... oni nisu muslimani... sorry... nisam odmah skonto! ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️<< - Dobro zapažanje, aferim!

Objektivan i nepristran

Ameri su ocito spremni da se bore do posljednjeg Ukrajinca!

Miki

"Ovaj sistem će im omogućiti da se brane od brutalne agresije i to je ono što svijet mora učiniti". Da li je svijet poslao u avganistan mlrs i da se odbrane od brutalne agresije ili amerikanci imaju imunitet kada je odgovaranje za ratne zlocine upitno?

pazi samo takmicenje ko ima boljei vise oruzja preko ukrajine

hoce amerikanac treci svjetski ko da nece dobiti odgovor

ako americko oruzjepogodi rusiju

i rusko ce pogoditi ameriku ..........nece se tako lako izvuci preko ukrajine

Hehe najebat ce ruje!

.

@ ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Nemoj misliti da tako nece uraditi!

paradzematlija

dajgle podanika sto likuju. prosjecni Bosnjo je paglu da skonta da par lansera nece promjeniti nista na terenu. nadprosjecni Bosnjo ne cita ovaj RS portal. on se bavi hapanjem svega do cega dodje.

Adi

***, pa nije ukraijin anikoga napala nego rusija izvrsila agresiju na nju, isto kao vi srbende na hravtsku, i bosnu, e tako c ena kraju rusi izgubiti, *** u avganistanu, ceceniji, siriji, sad ace u ukrajini *** i zlocinci nemaju sanse protiv narod akoji svoje brani, samo bolesni srbi koji su inace genocidan narod mogu navijati za ruse, hvala bogu pa nema juge i nemoramo vas vise trpiti, zlocinci ste bili u drugom svjetskom ratu, zlocinci ste bili 90 ih, i danas ste, to vam je u fasistickim genima, mali, iskompleksirani misevi koje je hrvatska ****

Profesor

Bilo mi je zao Ukrajinaca na početku. Sada nije. Svjesno idu u svoju propast. Američka vojna industrija ostvaruje rekordne profite, američki energetski sektor trlja ruke, a ukrajinco dok im Rusi uništavaju zemlju iščekuju isporuku super oružja. Rusija ne može izgubiti i to svi znaju. Samo je pitanje koju cijenu će platiti Ukrajina.

Nikolica s prikolicom

Možeš biti samo slobodan kao čovjek, za to ne postoji Oni koji priželjkujuju ukrajinsku predaju barbarima, isti su kao i barbari.

Nikolica s prikolicom

*ne postoji cijena.

Nikolja

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije