Amerikanci imaju novi veliki ratni plan za Ukrajinu: Sastoji se od četiri faze

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kada će Ukrajinci progledati? Zelenski ih tjera u rat protiv Rusa jer to odgovara zapadu na čelu s Amerikom. A tko gine? Jeli oni misle pobijediti Rusiju? Nemoguće!

Ja bih rekao: sve je to samo novac.

Americkim proizvodjacima oruzja u kojima prste imaju i politicari odgovaraju zarista po svijetu, gdje se oni umijesaju i prave unosne poslove. Tu nije ni bitno je li kupac platno sposoban (Ukrajina nije, niti ce ikada biti), namirit ce se preko poreza, donacija za humanitarnu, za ovo, za ono... Bitno da se oruzje i streljivo TROSI i da oni, americki proizvodjaci, tu imaju svoj dio kolaca.

Millan

Mogu SAD Ukrajincima slati milijarde dolara i sve vrste oruzja, ali ponestaje im vojnika i to ce biti najveci problem. Rusa ima puno puno vise a bez vojnika ne mozes pobjediti rat. Sve zavisi i od americkih izbora. Pobjedom Truampa rat, realno, staje. Ukrajina ce morati dati ono sto Putin trazi. Pobjedom demokrata rat se nastavlja, ali Ameri ce se sada puno vise fokusirati na Bliski istok. Presing ce biti sve veci. A Ukrajina bez Amera - brzi пораз!

Rusiju nije slomio ni Napoleon,

Kada će Ukrajinci progledati? Zelenski ih tjera u rat protiv Rusa jer to odgovara zapadu na čelu s Amerikom. A tko gine? Jeli oni misle pobijediti Rusiju? Nemoguće! ka Gost ................... nije ni Hitler i nece niko nikada. To je jednostavno ogromna teritorija, a nije bas ni da ih nema, a mentalitet je kao i nas, kad te neko dobro nacepi neces stat dok mu se krvi ne napijes..... zato su Rusi nepobjedivi.

/ Najnovije