Ambasada SAD u Izraelu izdala upozorenje svojim državljanima: "Idite u skloništa, što prije"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Amerikanci pustili kerbera s lanca i misle da ga niko ne smije dirati!

Borac sa Žuči

"Kao što je zapisano u Tori, progonit ću svoje neprijatelje i eliminirati ih", kazao je izraelski premijer Benjamin Netanyahu citirajući svetu knjigu Židova kako bi opravdao svoje postupke koji bi mogli dovesti do regionalnog rata. Izjava Netanyahua došla je nakon što su izraelski bombarderi napali hutiste u Jemenu. Uz Jemen, Izrael je već pokrenuo rat protiv Palestinaca u Pojasu Gaze i Zapadnoj obali te Libanona, obećavajući promjenu jednadžbi u regiji. "Uništili smo Hamas u Gazi, napali smo Hezbollah, a prije sat vremena napali smo hutiste u Jemenu", kazao je Netanyahu i dodao da će "svi oni koji nas napadaju vidjeti koju će cijenu platiti". Očito da su cionisti zagazili znatno dublje u zločine, jer prelaze s Talmuda na Toru

Nadimak...

Nadam se da ce se desiti jedan sveopsti rat na dijelovima Izraela,USA,Kanade,Francuske,Njemacke itd....nadam se nuklerkama u skorije vrijeme...jer vrijeme je da se civilizacija resetuje...a realno i ovaj hipotekarni kredit mi je vec dojadio pa ko ga J....neka ide sve u lijepe PM.

Tatar

Nista od toga dok Rusija ne pogura Sirijce.

Milorad

Što,neka ih porokaju,sve su to teroristi koji ubijaju nedužne Palestince

/ Najnovije