Admiral NATO-a upozorio Šveđane: Pripremite vodu, svjetiljku i radio na baterije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ssf

Tako to rade uređene zemlje, bar da znaju šta može da ih čeka. Gdje god da je Nato odlučio da "stavi šapu" tu rat uvjek vri****. Ako ima nekih dobrih i pametnih ljudi u BIH, treba da urade sve da nas spasu potencijalnih sukoba velikih sila na ovom prostoru.

nlsjdlkjkdjwd

I thurci, oćete li ponovo uz amere?

Yggg

U Švedskoj problemi , Zdraavoo

Ghj

Lijepe riječi su ukras!

mlkcmvlkDMKVMSDKM

Smrdo, šta ti radiš na turskom portalu ka Ghj Čekam da ga oslobodim ;)

ssf

Da li je moguće ovdje izbjeći sukobe i kako? Samo ozbiljni odgovori. Kad samo pomislim da bi i ode mogao biti rat pripadne mi muka. Prva i najgora sjećanja koja imam u životu su mi vezana za rat. Žao mi je svog naroda izmučenog ratom i mog i tuđeg.

,mndmndmkdmkm

>>Da li je moguće ovdje izbjeći sukobe i kako? Samo ozbiljni odgovori. Kad samo pomislim da bi i ode mogao biti rat pripadne mi muka. Prva i najgora sjećanja koja imam u životu su mi vezana za rat. Žao mi je svog naroda izmučenog ratom i mog i tuđeg. ka ssf<<

mvhbjkjkj

nije moguće

bimbo

dabogdati da u spavaćoj i primaćoj sobi imo rat, besposličaru hebeni

Tatar

E moj generale pa 21je vijek a ti o ratu mastas nisam siguran da su ti svi kod kuće.

Nik

Nikad narod ni u jednoj zemlji svjeta nije za rat alo ovi gangsteri izgleda imaju uvjek šibicu u džepu

amerokenjatori plase narode Rusima,

a za to vrijeme oni uvode demoNkraciju left and right, ostavljajuci pustos i ocaj za sobom. Oloham!

/ Najnovije