Adis Ahmetović javno podržao Izrael i izazvao burne reakcije

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Narodni poslanik

Bice zanimljivo vidjeti kako ce ova nekad uzdanica BiH muslimana u borbi protiv Dodika proci na BiH portalima kad ga pocnu pljuvati zbog ove izjave. Cesto se sjetim one Zivkoviceve iz rata - danas mislim jedno, sutra drugo.

PWF

PWF kokoške. Svako iole human vidi da se u Gazi dešava genocid i sasvim prirodno to osuđuje. Ali isto tako je sasvim prirodno osuditi teroristički napad 07.10. Jeste li, kokoške, vidjele video slomljene žene kojom paradiraju i pljuju po njoj, okrvavljene žene koju vuku za kosu i uzvikuju tekbir? Žene od 80+ godina su bile taoci, i kokoškama je to nebitno, jer se radi o državljanima Izraela? Ništa bolje niste od genocidnog Izraela. A linčujete čovjeka koji nam je veliki prijatelj.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa Žuči

Kao god što je čovjek postavljen nad životinjama, tako su i Jevreji nad svima narodima od Boga postavljeni.” (Talmud, Berah 1026). Ovo je osnovni postulat svih jevrejskih doktrina.

Borac sa Žuči

„Bog je stvorio Nejevreje, iako su oni ravni sa životinjama i dao im je čovečji oblik, jer ne dolikuje Jevreju da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovečijem obliku.” (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). „Nejevreji, čija duša potiče od nečistog duha, nazivaju se svinjama.” (Talmud, Jalkut Rubeni 12). „I zato ako jedan nejevrejski sluga ili sluškinja umre treba ih ožaliti onako, kao kad jedan vo ili magarac crkne. ” (Talmud, Brohes). „Nejevrej je kao jedno pseto. Štaviše, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nejevreja. ” (Talmud, Ekeseget raši eksod 22).

BiH

Sta bi hitler reko na ovo, brane najgoru sortu naroda.

333

Pa ne znam u kojoj varijanti bi se njemacki politicar mogao postaviti protiv Izraela (iako su ovdje u pitanju kriminalna organizacija Hamas i autoritarni korupcionas dodikovskog tipa sa tri teske optuznice Netyanahu, a ne Izraelci, Jevreji ili Palestinci) sa istorijskim teretom nacizma i holokausta koji Njemacka nosi.

smrt fašizmu sloboda narodu

PWF kokoške. Svako iole human vidi da se u Gazi dešava genocid i sasvim prirodno to osuđuje. Ali isto tako je sasvim prirodno osuditi teroristički napad 07.10. Jeste li, kokoške, vidjele video slomljene žene kojom paradiraju i pljuju po njoj, okrvavljene žene koju vuku za kosu i uzvikuju tekbir? Žene od 80+ godina su bile taoci, i kokoškama je to nebitno, jer se radi o državljanima Izraela? Ništa bolje niste od genocidnog Izraela. A linčujete čovjeka koji nam je veliki prijatelj. ka PWF Izvini kako nazivas vojnika koji upadne ranom zorom u kuću u kojoj živiš otme ti dijete kojeje maloljetno i odvede kao "potencijalnog teroristu u zatvoru da prizna da je terorista?? i tako godinama? Uz put riječ-potencijalno-pretraži značenje jer vjerujem da ne znaš šta znači.izopačeni muflonu jedan!naravno da niko ne podržava agresiju i nasilje al zašto ste slijepi na uzrok uvijek se bavite samo posljedicama smeće jedno ćoravo.

PWF

Izvini kako nazivas vojnika koji upadne ranom zorom u kuću u kojoj živiš otme ti dijete kojeje maloljetno i odvede kao "potencijalnog teroristu u zatvoru da prizna da je terorista?? i tako godinama? Uz put riječ-potencijalno-pretraži značenje jer vjerujem da ne znaš šta znači.izopačeni muflonu jedan!naravno da niko ne podržava agresiju i nasilje al zašto ste slijepi na uzrok uvijek se bavite samo posljedicama smeće jedno ćoravo. ka smrt fašizmu sloboda narodu Krvolokom. Nigdje ne napisah da opravdavam, kao što rekoh, u gazi je genocid. Isto tako ne opravdavam teroristički napad na omladinu koja je otišla na koncert, upadanje u tuđe kuće (palestinske ili izraelske), ubijanje cijelih porodica (palestinskih ili izraelskih), odvođenje majke koja drži dvoje djece u rukama Bog zna gdje, kao ni odvođenje djece kao političkih zatvorenika u izraelske zatvore. Još pitanja, smeće ćoravo nepismeno?

PWF

Izvini kako nazivas vojnika koji upadne ranom zorom u kuću u kojoj živiš otme ti dijete kojeje maloljetno i odvede kao "potencijalnog teroristu u zatvoru da prizna da je terorista?? i tako godinama? Uz put riječ-potencijalno-pretraži značenje jer vjerujem da ne znaš šta znači.izopačeni muflonu jedan!naravno da niko ne podržava agresiju i nasilje al zašto ste slijepi na uzrok uvijek se bavite samo posljedicama smeće jedno ćoravo. ka smrt fašizmu sloboda narodu Btw, stojim iza svake napisane riječi. Meni je žrtva-žrtva i čovjek-čovjek, bez obzira na nacionalnost, a ti si ta koja terorizam opravdava opresijom (isto tako Izraelci genocid opravdavaju terorizmom). I ko je onda izopačen?

Ella

Je li ikada ovaj jado i jednu rijec izustio zbog ubijanja palestinske djece?

I ovaj

I ovaj se bori za svoju placu jer kad ostane bez place onda je ko palestinac sramotno

Hmmmmm

Samo je još trebao osuditi i izraelske zločine!!!

Popisat ga

Adise propo si ko kauch. Je6i ga, kad su te odgojili da postujes moc a ne pravdu.

/ Najnovije