92. dan invazije: Lavrov upozorio Zapad

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Od pocetka nam se ukida mogucnost informiranja sa obje strane. Jedna je banirana od prvog dana, a zapadni tzv. demokratski i liberalni mediji sistematski blokiraju svaku informaciju sa njima nezeljene strane. To nije demokracija i nije sloboda govora. Prema tome, puna podrska za ovaj potez prema YT.

.

Od pocetka nam se ukida mogucnost informiranja sa obje strane. Jedna je banirana od prvog dana, a zapadni tzv. demokratski i liberalni mediji sistematski blokiraju svaku informaciju sa njima nezeljene strane. To nije demokracija i nije sloboda govora. Prema tome, puna podrska za ovaj potez prema YT. ka Objektivan i nepristran ***

Teta

Ovo su tetovaze azovaca. „Рајх“ и „Мртвачка глава“ ❌ Адолф Хитлер

udri Rujo

Lijepe riječi su ukras !

Zax

Zamolio bih vas da provjerite informacije prije objavljivanja, jer ispasce da mediji u BiH lazu zbog toga sto objavljuju tudje info. Prije svega cak i NATO je objavio da Rusija ima 29 bataljona u Ukrajini i Rusi su iznjeli isti podatak, dakle 27 000 vojnika. Ovdje informacija da su Rusi izgubili 26 700 vojnika, i sta sad ispade unistavaju Ukrajinsku vojsku od 700 000 sa 300 vojnika??? PA JEL NAS SMATRATE IDIOTIMA!!!???

/ Najnovije