55. dan invazije na Ukrajinu: Rusija će predložiti prekid vatre u Mariupolju

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo hrabro

Tako je braćo Ukrajinci. Branite Američke i Britanske interese do posljednjeg Ukrajinca. Lekciju koju će te naučiti je postoji hijerarhija država i naroda a vaše mjesto je da budete topovsko meso.

Kole

U mafijaškom slengu kada za nekoga kažete da "puno priča" onda to znači da mu je "kraj blizu". Očigledno su Rusi uspjeli ubaciti svoga čovjeka u najuži krug oko Zelenovskog. Za očekivati je u narednih mjesec-dva da Zelenovski bude ubijen. Na koji način ostaje da se vidi.

Kakica

Samo da upitam novinare, dje korona. Sto stade silovanje mozda prvim pucnjem ruske puske.

/ Najnovije