28. dan invazije: U Černihivu od sutra ograničenje vode po osobi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mirovne napadacke okupatori amerikanci

hoce rat misle da je irak

mirovne napadacke okupatori amerikanci

hoce rat misle da je irak

Cj

Ckepi one dnovinarske, sto ne date kod medlin da pitamo u komentaru jel to ona sto je rekla da je ok zrtvovati 500.000 djece iz Iraka za Americke interese, iako su slagali razlog za rat. Fasisti

Pro

Jos jedan dan cia novinarstva i jednoumlja. Zabranis opoziviju u Ukrajini, ne zabranis naciste i radio sa te podrzava. Pa i vi ste nacisti, vjerovatno kao djedovi vam.

/ Najnovije