22. dan ruske invazije: Rusi oteli još jednog ukrajinskog gradonačelnika

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slaven

Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun. Hrvatska ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov.....17 istih imena. Ukrajinsko selo Stilko i špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena Velikaya Horvatiya. Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske. Od svih Hrvata od Jadrana do Sibira jedino su Srbi genocidni, a uskoro možda i Rusi.

Ovo je najbolje privremeno izbjeći pa što prije udružiti protiv srbije da joj se broj stanovnika svede na bezbjedan iznos od nekih ispod 50 hiljada stanovnika, pa tek onda možete bez prevelikog rizika po svoju djecu da se vratite mmeđusobnim tenzijama

Lakovijerni Biden, Putin, Amerikanci, Rusi, Ukrajinci, Njemci,Turci, Iranci, Kinezi, Francuzi, Mađari, Rumuni, Bugari itd i njihova naivna djeca (poput cjepanica) potpunono nesvjesni muljaža smrti koje im prikriveno i lukavo nekoliko milijuna stanovnika srbije zameću, pripaljuju, zakuhavaju, i podmeću kao u Beogradu prstići perfidnih nevidljivih i nečujnih malih monstruma i njihovih još mračnijih roditelja dok lupkaju po tastaturama računara emitujući informacione spletke zabluda i smrti prema Internetu koje kad neko hiljadama kilometara daleko u svijetu ugleda u monitoru svog računara izaziva efekte na mentalni sklop posmatrača da recimo potpuno nesvjesno uzme pištolj i upuca svog komšiju.

bice svegaaaa

Sve je ovo dio Scwabovog Velikog Resera u kojem ucestvuju i novinari.

Ljiljan

>>Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun. Hrvatska ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov.....17 istih imena. Ukrajinsko selo Stilko i špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena Velikaya Horvatiya. Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske. Od svih Hrvata od Jadrana do Sibira jedino su Srbi genocidni, a uskoro možda i Rusi. ka Slaven<<AKO JE TAKO ŠTO TI NAPISAH JE SU LI I OVI NAVEDENI KRIVOUSTI I PODMUKLI KAO VI KRVAČI?MADA ĆE PRIJE ĆE BITI DA STE VI KRVAČI AUSTRO-UGARSKA KOPILAD ČEŠKIH KORIJENA!

demencija uzima danak

biiiiiiiiiiiiidan

Morat ce se uci u Moskvu ko i u Berlin 45.

.

/ Najnovije