20. dan ruske invazije: Završeni današnji pregovori Ukrajine i Rusije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

SLAVA UKRAINI SMRT FAŠIZMU T.J. KRMOSAVCIMA ORTODOSIMA.POGANIM PSIMA.

Gogi

Rat je uzasan, rat je zlo, nikom ne pozelio rat, svako ko zeli rat, da Bog da mu kod kuce bio. Rat je pakao, gdje stradaju nevini. Jedini rat koji bi pozelio i u kojem bih zdusno ucestvovao je taj da se narod digne protiv medija i novinara, da se dovede u red ova bagra koja zlo cini sirom svijeta sa svojim lazima, cenzurama, neobjektivnoscu, stavljanjem mete na celo pojedincima, izazivanjem panike i sijanja straha, kreiranjem misljenja i stvaranjem kulta nedodirljivosti. Novinare i medije treba dovesti u red, jer se ovo otelo kontroli....i to je jedini ratnkoji jedva cekam. Svaka im je za namlatiti.

Za gogija

Hoćeš reći da sve ovi ratovi genocidi agresija srbije rusije nije istina .Hoćeš reći da je vaša laži lažna istorija ispravna.Cinite zlo i negirati dabogda vam se isto desilo akobogda

Dervo

Hoćeš reći da sve ovi ratovi genocidi agresija srbije rusije nije istina .Hoćeš reći da je vaša laži lažna istorija ispravna.Cinite zlo i negirati dabogda vam se isto desilo akobogda ka Za gogija Decko, nisi shvatio sta je coek napisao. Svaka mu je na mjestu. Veze nema s ratom, Srbijom i Rusijom i genocidom. Malo si polupao loncice.

Svi Slaveni su Hrvati

Ukrajinsko selo Stilko i špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena Velikaya Horvatiya. Od svih Hrvata od Jadrana do Sibira jedino su Srbi genocidni, a uskoro možda i Rusi.

vidjeces ti staje *

SLAVA UKRAINI SMRT FAŠIZMU T.J. **.**. ka * trazit ces ti *i ruse da te *

/ Najnovije