10. dan ruske invazije: Zelenski poslao poruku Ukrajincima

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Reuf

10-ti dan nema korone. Samo kažem!

Ne

Rat je uzas, ali nista ne vjerujem medijima koji su koronu strasenje zamijenili Rusija strasenje , a nigdje bataljona ukrajinskig koji se nije ni krio slikajuci se sa nacistickim zastavama.

nasvasta

Sreća im je pa nemaju ustaša i četnika da im sad napadnu pobiju siluju i odvedu civile u logore .

Sreca, nasvasta?

Sreća im je pa nemaju ustaša i četnika da im sad napadnu pobiju siluju i odvedu civile u logore . ka nasvasta Pa ovito Ukrajinci ne ubijaju sopstveni narod kao slavna Cericeva islamska soldateska

Vera

Rusija zabranila fejsbuk, a srpski portali ne puštaju antiruske komentare. Kad su novinari pitali papu Franju šta on misli o internetu, rekao je da je to jako dobra stvar, zato jer možete čuti i drugu stranu, a onda po svojoj savesti vidite koja vas strana laže, vaša ili tuđa. Šta je onda to kad jedna stana zabrani da se uopšte čuje druga strana?

Alojzije

Amerika, Francuska, Britanija, antifašisti celoga sveta, spalite Rusiju nuklearnim bombama i ime joj izbrišite sa ovoga sveta. Onako kako su Osmanlije izbrisale, ono prokleto šizmatičko Vizantijsko i Carigradsko. Šizmatici, vizantijski krivoslavni vikari u Srbiji i Rusiji, ne osuđuju agresiju na Ukrajinu, već podržavaju Putina! Nisu digli glas, ni napisali niti jedno pismo protesta... podmukle sluge sotone!?

Dara iz Karlobaga

Koliko jadan i nesposoban moraš biti, da ostaviš zemlju bez turizma i izlaza na more, sada u 21veku?

#

Neko zaista mislio da ukrajina moze protiv rusije?

Šta je Mile

Слава Україні, слава героям, смерть ворогу!

/ Najnovije