Zvaničnik Sabora: Vučićev poziv da se izvjese srpske zastave je provokacija

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrki

U ovim drzavicama u okruzenju svako ima pravo da u svom vlasnistvu okaci zastavu koje god države zeli, ne postoji u zakonu da se to ne smije, u hercegovini se godina viore zastave hrvatske.

Ma nije

provokacija...pitajte COVICA .... :-)

Antitijela

Ama opusteno. Glupost rekao, provalio se i idemo dalje. Svi znamo da covjek nije dobar.

Milan

Zar je stvarno okorijeli dugogodišnji beogradski ekstremista Ivica Dachich tokom EYOF-a 2019-e nastojao da organizira pregrađivanje gornjeg toka rijeke Miljacke u svrhu formiranja vještačkog jezera pa onda plavnim talasom pobije stanovnike naseobina Lukavice odnosno Vojkovicha, cijele Dobrinje, a možda i Pala eventualnim sekundarno-repulzivnim odskočnim plavnim valom zajedno sa kompletnim Sarajevom i mladim sportistima iz cijelog svijeta ?

Bogichevich

Da Milane ali stanovnici Pala, Vojkovicha odnosno Lukavice i dijela Dobrinje to uglavnom sporije doznaju jer im je godinama iskljuchena struja koju im zapravo otima Beograd da bi između ostalog i po ko zna koji put jednostavnije probao ugroziti atomska postrojenja poput onih u Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Sloveniji...

aha jes

sta o tome misle katolici hercegovine

Seno

Dok se u RS-u i Srbiji vodi konstantna politika ,,srpstva" svih stranaka bez izuzetka i ruše države u okruženjima u FBIH se bore ko će biri direktor komunalnog preduzeća,ko je više korumpiran, ko će sjesti na koju ministarsku fotelju, ko je koliko klepio i ko će svoga čovjeka postaviti u izvršne i zakonodavne vlasti. Več i prave kombinacije za izbire koji će se ili neče obaviti za godinu dana. Sramite se svi nesposobni i izdajnički političari.

Rus-mir

Krvatska ima eu zakone, pa i po ovom pitanju. Nepotrebni su bilo kakvi komentari na tu temu. Nije nikakva tajna da su hr Srb hrvatski građani i oko toga nema više nikakve rasprave. Poštivanje zakona i međusobno poštivanje je nešto šta se podrazumijeva.

Rus-mir

Srbi u Hrvatskoj imaju odobrenu trobojnicu, bez grba. Kad je budu htlei mijenjati tražit će odobrenje od mjerodavnih institucija. Ne vidim nikakvog problema da im se ne bi izašlo u susret. To su sporedne stvari, koje ne znače život.

/ Najnovije