Elma Elfić Zukorlić se dirljivim fotografijama oprostila od supruga Muamera

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neka od politički motiviranih umorstava

Ako je novopazarskog Muamera Zukorlića 2021-e preuranjeno žvajznula hercika nakon ispijanja beogradske kafice, to još nije pouzdan znak tajnog ubacivanja praha viagre u pomenuto pićence. Ali opet sa drugačije točke gledišta može se uočiti djelimična sličnost sa politički motiviranim atentatima poput upucavanja mecima Stjepana Radića 1928-e, trovanja cijankalijem Mehmeda Spahe 1939-e, odstrijeljivavanja hicem u glavu Kire Gligorova 1995-e, rešetanje trudnice Sofije Ćotek sa plodom 1914-e itd.

gost

Ako je novopazarskog Muamera Zukorlića 2021-e preuranjeno žvajznula hercika nakon ispijanja beogradske kafice, to još nije pouzdan znak tajnog ubacivanja praha viagre u pomenuto pićence. Ali opet sa drugačije točke gledišta može se uočiti djelimična sličnost sa politički motiviranim atentatima poput upucavanja mecima Stjepana Radića 1928-e, trovanja cijankalijem Mehmeda Spahe 1939-e, odstrijeljivavanja hicem u glavu Kire Gligorova 1995-e, rešetanje trudnice Sofije Ćotek sa plodom 1914-e itd. ka Neka od politički motiviranih umorstava papak, Žofie Chotkova (ne ćotek, odakle ti to) je tad imala 46 godina, trudna je bila mozda u snovima

Guest

To je privatna stvar

Instagram

Zar u zalosti ona ima vremena da ostavlja poruke na Instagramu !

šteta po ljudskom

Dobar musliman i čovjek.Bog mu bio blagi sudac!Amen

Zlica sa Poljica

A gdje je prva zena, nje mi je bas zao

Mujo

Nije ttebao da pretjeruje sa malim plavim tableticama. Opasno je to u njegovim godinama.

D aut

Ako je novopazarskog Muamera Zukorlića 2021-e preuranjeno žvajznula hercika nakon ispijanja beogradske kafice, to još nije pouzdan znak tajnog ubacivanja praha viagre u pomenuto pićence. Ali opet sa drugačije točke gledišta može se uočiti djelimična sličnost sa politički motiviranim atentatima poput upucavanja mecima Stjepana Radića 1928-e, trovanja cijankalijem Mehmeda Spahe 1939-e, odstrijeljivavanja hicem u glavu Kire Gligorova 1995-e, rešetanje trudnice Sofije Ćotek sa plodom 1914-e itd. ka Neka od politički motiviranih umorstava papak, Žofie Chotkova (ne ćotek, odakle ti to) je tad imala 46 godina, trudna je bila mozda u snovima ka gost<<Srbi su najsumnjiviji u atentatu na Zukorlića. To bi lako mogli biti ovi iz BIE, CIE, DIE i GIE šta god značile te skraćenice, a treba ispitati i članove sindikata žena u crnom i pojedine članove obožavalac Čaka Norisa. Ako niko od njih nije, onda su Rusi umešali svoje prste.

Antiša

Jel porno uradak?

/ Najnovije