Zoran Šprajc kažnjen zbog priče o Gazi, on sarkastično poručio: 'Djeca su tamo vesela i sretna'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šprajc

Šprajc je rakao istinu a istina je teška zato su i nemirni ovi licemjeri hoce da nas ubjede da je tamo stanje drugacije ali mi znamo istinu i citav svjet za istinu

***

***

Panzer

Šprajc se pravi pametan i glumata

Neka su

***

Nije tačno gospodine

***

Fuj

Svi koji govore da je Hitler bio u pravu rade za cioniste. Cionisti se vašim komentarima jako raduju. To im daje opravdanje da ubijaju djecu Palestine. Moramo ih ubijati, kažu, jer nas svi mrze i žele da nas istri**** kao Hitler. Tako da, pitam debile, da li vas plaćaju ili ste prirodno ****a?

Obrisase

mi lomentar- Sve mozes kritikovati osim gospodara svijeta.

Ima

Ima i u hrvatskoj kao i u BiH,srbiji,crnoj gori dobrih LJUDI,ali ih treba samo otkriti a tako je i u americi ali ne u bijeloj kuvi,jer tamo su samo vampiri.

Godt

Ova izjava je slicna onoj da u Srebrenici nije bio genocid i da u tabutima leze lutke koje su ukopane a ne ljudski ostaci.. Bruka i sramota za ovakve izjave, ali Allah je taj koji ce suditi svima i svakome po zasluzi..

U pravu je

i obglavljena izraelska djeca su sad vesela. U raju - džennetu, ii kako već. Povraća mi se...

aca

Šprajc se pravi pametan i glumata ka Panzer a ti jedes ****a!

Godt

Šprajc je rakao istinu a istina je teška zato su i nemirni ovi licemjeri hoce da nas ubjede da je tamo stanje drugacije ali mi znamo istinu i citav svjet za istinu ka Šprajc A kakvu istinu ti znas?Jesi li Isao i vidio,pa se uvjerio?Bolje suti i ne pričaj ako ne znas,a ocigledno je koliko znas

Gost

A kakvu istinu ti znas?Jesi li Isao i vidio,pa se uvjerio?Bolje suti i ne pričaj ako ne znas,a ocigledno je koliko znas ka Godt U svakom ratu istina strada prva. Zapravo, istina strada prije prvog pucnja.

/ Najnovije