Zoran Milanović spominjao BiH u proslavi Oluje: 'Bihać bi bio nova Srebrenica da nije bilo Hrvatske'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

U.Z.P.ovačku vam majku *****.

***

***

Dr. Dragan Čović

Čuvajte RS, iznijeli ste toliko emocija da vam svi mogu zavidjeti! (______Da ne bude da ste džaba, onako bezveze pobili toliko mojih hrvata... )

Krtice na sunce

“Ovo nam pokazuje odnos Srbije prema BiH, više cijene entitet, nego što cijene državne institucije. Ali ne samo Srbija nego i Hrvatska.”-kaze profesor međunarodnih odnosa Jahja Muhasilović. Gdje je problem BH politike? U nerazumijevanju odnosa i definiciji pojmova. 1)BH Srbi i Hrvati nisu Slavenski narodi Srbi i Hrvati-svjedoci genetika! 2)Nisu narodi Srbije ni Hrvatske jer te drzave nemaju dijasporu u BiH! 3)Ome srbstva i hrvatstva u BiH vuku iz NACIJA KRALJEVINE SHS/Jugoslavije. Tih drzava odavno nema. Ne mogu se ni njihove nacije uzeti za “konstitutivne narode” u BiH. Podvala je mogla proci u AVNOJU, ali nikako nije smjela biti u Dejtonu. Nestalo je Jugoslavije! Te nacije Jugoslavije su iskoristene kao politicki insajderi velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske! Da ponovim- nemaju ONE iseljenistvo u BiH. Postavlja se pitanje: Sa kojim pravom te drzave, agresori “skrbe” nad narodom BiH koji nije njihov narod? Dejton radi mira treba prekodirati na medjunarodnom pravu i presudama medjunarodnih sudova. Sto je previse, previse je!

user90104

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

JUGOSLAVIJA SOCIJALISTICKA

****

JUGOSLAVIJA SOCIJALISTICKA

***

JUGOSLAVIJA SOCIJALISTICKA

Lijepe riječi su ukras!

JUGOSLAVIJA SOCIJALISTICKA

Lijepe riječi su ukras!

33

STA JE ISTINA BOLI DA VAM NIJE BILO HV IHVO BIHAC BI BIO U SRBSKIM RUKAMA

Lijepe riječi su ukras

***

/ Najnovije