Zoran Milanović: SDP mora izabrati novog lidera sa srcem i razumom

Anadolija
Zoran Milanović: SDP mora izabrati novog lidera sa srcem i razumom
/ Anadolija
Na Iblerovom trgu je u toku sjednica Predsjedništva SDP-a na kojoj se razmotraju kandidature za novoga stranačkog predsjednika nakon što je Zoran Milanović najavio svoje povlačenje sa stranačkog vrha.

Zoran Milanović je sjednicu Predsjedništva napustio vrlo brzo i prepustio vođenje sjednice Milanki Opačić, da bi novinarima dao izjavu. Istaknuo je kako u stranci SDP ima jako puno dobrih kandidata, odličnijih nego u vrijeme njegova izbora, te kako ne želi podržati nikoga kako ne bi utjecao na tijek unutarstranačkih izbora. 

"Moraju izabrati lidera sa srcem i razumom", bio je kratak Milanović i dodao kako je on bio izabran po istim kriterijima. 

"Ljevicom se u Hrvatskoj nekada brisao pod, a sad je drukčije. Ne želim da nas se boje, ali kada je trebalo da im pokažemo zube, pokazali smo", rekao je. 

Naglasio je kako Hrvatskoj treba stabilna Vlada. Najavio je kako će u Saboru u početku voditi klub zastupnika, ali kako u Saboru neće ostati do kraja mandata, te kako će nakon toga potražiti "neku drugu zadovoljštinu u životu". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije