Zoran Milanović: "Schmidtova odluka mogla bi da bude opasna za Hrvate"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mesnička 13

Zoki lepo sam ti rekel da ni lepo to kaj si se okrenul protiv Komušića ,građanska BiH je rešejne i bila bi potaman i Hrvatima.Ovakova konjstutivna odgovara HDZ zločinačkoj D.Čovića.Kaj ni kod nas HDZ osuđen kao zločinačka organizacija.Zoki ajmo tražiti da se ukine taj entitet kaj nastal i na zločinima nad Hrvatima i mirna bosna najk bude.Pozz iz Lupoglava

Jovo

Hrvati su ovde Regionalni lider koji iz EU postavlja uslove, a koji se moraju ispuniti ili sada sa Šmitom ili posle sa EU poglavljima.

.

Hrvati su ovde Regionalni lider koji iz EU postavlja uslove, a koji se moraju ispuniti ili sada sa Šmitom ili posle sa EU poglavljima. ka Jovo Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Budalo ooooo Hahaha

Jedina budala ovdje si ti. Dobro ti je napisao....

Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Budalo ooooo Hahaha ka .

jer to je bosna

Schmidt jednog dana otići iz Bosne i Hercegovine, ali da će problemi ostati.

***

***

Hahaha

Komadina daleBu!

Mario

***

Još jedna budala... budaletina

ka Jedina budala ovdje si ti. Dobro ti je napisao....

/ Najnovije