Zoran Milanović o kupovini Rafalea u Srbiji: "Naoružavaju se za sedam dana fiktivnog rata"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BIH 777

Najbolje bi bilo da SR HR opet pokrenu rat. Neka se međusobno poubijaju i istri****.

Dobar, dobar, bravo predsjednice!

Svidja mi se Zoka, jer kerepi po svemu, cak i po nama Hrvatima. Samo samokritikom mozes postat jaci, bolji, performantniji, sposobniji.... I nasih 12 rafala i ovih 12 srpskih su budalastina na kvadrat. Uz danasnje obrambene sustave, zivotni vijek ove igracke je daj boze dva preleta.... Razlika moze bit kad imas eskadrile, pa masovno krenu (a i to nakon pripreme terena i topnistvom, i raketama, i dronovima i jos kojecim drugim), ali od 12, onako na nepripremljeno uzletjet ce jedan ili dva i ti su lagani za poskidat. Dakle bacanje para da se ostvare politicki poeni, kako Plenkija i ekipe kod nas, tako Vucka i ekipe kod Srba.

Koji likovi

Pa kad je Srbija tava kako je vi opisujete( što nema veze sa realnosti),za čije je babe zdravlje ne vidite iz usta. Dobro vi znate da to što baljezgate i pišete nema veze sa realnosti. Ali vama je mnogo lakše pljuvati po Srbiji ,pisati i pričati nebuloze nego da se bavite problemima koje imate u svojim državama. Donekle razumijem zašto to rade političari jer to im je lakše nego da se narod pita šta oni rade i koliko su ispunili svoja predizborna obećanja. Nisu mi jasni obični ljudi jer njihovi svakodnevni problemi neće nestati niti će im život postati uspješniji ako pljuju po Srbima i Srbiji.

Puno ti to nesto prizeljkujes, nemoj se zagrcnut..

>>Najbolje bi bilo da SR HR opet pokrenu rat. Neka se međusobno poubijaju i istri****. ka BIH 777<<............................ Mozda SR HR pokrenu rat, ali suprotno onom sto ti prizeljkujes budu na istoj strani? Onako malo za promjenu, a? Sha velis, mali do 11, a???

/ Najnovije