Zoran Milanović: Hrvatska će ići u misiju u BiH, NATO-u je bolje da nam se ne suprostavlja

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Buldog na kokainu.

REDAKCIJO

Naslovi su vam postali daleko lažniji i jadniji od srpskih, onih režimskih?

Mig29

Ne samo da dolaze u misiji i u BOH ko i na Kosovu, nego će im se Rafali isplatit sami, tako šta će čuvat ko članica pakta bosansko o crnogorsko i kosovsko nebo.... živi bili pa vidili.

***

Lijepe riječi su ukras!

Sasa

Moze ali da prvo rat objavis! Toliko o tome. Bagra bi EU i NATO da koristi za svoje fasisticke ideje.

Tomo

Sto ne pustismo ovu divlju hordu da promarsira kroz bosnu i hercegovinu i razvali hrvatsku, da ****a u more pobaca pa da se na miru odvojimo od srbije ko sto je kosovo. Bosna citava razvaljena jer smo se sa mongolskom hordom borili da bi sad hrvati nesto srali. Fuj fuj

BB

Čovjek koji u ratu nije branio ni Hrvatsku hvali se da je odbranio Bosnu. Ogradi sve što si ti odbranio.

hrkljus

Čovjek koji u ratu nije branio ni Hrvatsku hvali se da je odbranio Bosnu. Ogradi sve što si ti odbranio. ka BB Za*eban ovaj Milanovic!

Koel

To neces doziviti dok ima i jwdan Bosnjak u Bosni

Mudzahedin

Mars u finu *****inu idiote

Mostar

Muslimani su nezahvalni smrdovi. Noz ledja! ka Mostar ****li ti muslimani sve po spisku mrcino jedna bezobrazna! Mrs sa ovog portala!

TOOOOOOOOOOOOO ZOKI deri po tu rčadiju!!!

Naslovi su vam postali daleko lažniji i jadniji od srpskih, onih režimskih? ka REDAKCIJO radiod-žiha-dkasaba VODI SVETI RAT ZA IS_LA_M!

Koga ste spasavali u Gornjem Vakufu i Prozoru

Ja ti iz Gornjeg Vakufa evo hebem ***** ****** rosljava, koga ste vi spasili

TOOOOOOOOOOOOO ZOKI deri po tu rčadiju!!!

Sto ne pustismo ovu divlju hordu da promarsira kroz bosnu i hercegovinu i razvali hrvatsku, da ****a u more pobaca pa da se na miru odvojimo od srbije ko sto je kosovo. Bosna citava razvaljena jer smo se sa mongolskom hordom borili da bi sad hrvati nesto srali. Fuj fuj ka Tomo <<ŠAĆIRE, sad si posto TOMO! ahahahahahahaha, ********o bez imena, roda i obraza!

Haha

Milanović mora znati da će “Bosna” koja je već članica NATO saveza (Sejdo tako rekao) biti spremna i oružano se braniti od NATO ujdurme. Sejdo i Džafer odmah da objave džihad. Pardon rat

user1661259555

Zorane, smradu braun boje, pogledaj koliki je procenat Bošnjaka u poginulim braniteljima, domovinskog rata..., pa ćeš vidjeti tko je koga tu branio

Cvrcimir

Muslimani su nezahvalni smrdovi. Noz ledja! ka Mostar Psihijatrija ima odgovor za tvoje mentalno zdravlje... Putovnica, Irska, ćao!

user1661259555

Čuj , ovog smrada, koji zaudara na braon ili crnu košulju, Hrvatska je omugućila Bošnjacima državu.. Koja, obmana, pa uloga hrvatske politike u ratu HR je dobrno prozrevena i prepoznata u Haškim presuduma za UDRUŽENI ZLOČINIĆKI PODUHVAT

user1661259555

zorane zaudaraš, na crnu ili braon košulju. Pogledaj , koliki je procenat branitelja Bošnjaka koji su poginuli u domovinskom ratu, Braneći HR.. Tko je, koga tu branio, molim ljepo

Ludi zoki

*****io si kume

Anto 1

Dobro znaš da to neće moći. Hr je osuđena za UZP i agresiju.

Sasa

Milanović mora znati da će “Bosna” koja je već članica NATO saveza (Sejdo tako rekao) biti spremna i oružano se braniti od NATO ujdurme. Sejdo i Džafer odmah da objave džihad. Pardon rat ka Haha Ma obicna populisticko fasisticka stoka. Drzavni vrh osudjen za UZP a on bi slao vojnike hej ahahahahaha misevi mali samo kmece steta normalnih Hrvata sto moraju da trpe budalu.

TAKO JE GOSPODINE PREDSJEDNICE!

Dugo nam zivio!

Fgh

Vidi mu glave, qrton pravi

Jeko ovaj levat

Ova mala bubuljica bas blesava ..hahahaha Dobar je memo

Baton

Agresor,dokazani sudski , da dolazi u mirovnu misiju to niđe nema.Ako to bosanci dozvole nek nas onda je.u.

Nadimak

Ima li kraja drogiranju Zoki?

Ante

Lijepe riječi su ukras

user90104

NE RISE IZMISLJENI NARODE MUSLIMANSKI SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA! ! ! ALIJA I SIN BAKIR NAJVECI ISLAMISTI KOJI SU IZBRISALI NAS BOSANCE SVAKO IM SE SJEME ZATRLO ISLAMISTICKO.FUJ FUKARO LJUDSKOG RODA.

Ljiljan

Preko 33 000 Bošnjaka Muslimana je branilo I odbranilo malu posranu fašističku krvačku 5000 ranjenih 1800 mrtvih nala posrana I dan danas živi od pljačkevine BiH,Bošnjaka I BiH konvoja !

Ljiljan

***

Ante

Trć *****a poljem jacza njim da ga koljem

***

***

Vulin

Bez bre idi se okupaj …

Hmmm

Sto je neko pajceka podgojio za svinjokolju....

Sojic

Komsica i covica treba uhapsit i osudit za izdaju nacionalnih interesa, maltretiranje, ugnjetavanje i protjerivanje hrvatskog naroda u BiH

Kija

Pas ti *****.....Hrvatska nam spasila državu?????????? FUJ!!!!!!!

/ Najnovije