Zločinac Šešelj prijeti: Jedan helikopter Srbije može razbiti ROSU za 15 minuta

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hajde onda..

..sjedaj,pali rotore i udri !!!

Jah jah

Ratni zločinac vam je islamski fundamentalista, Alija Izetbegović, njegova fundamentalistička stranka SDA, koja vam je još na vlasti u islamiziranom Sarajevu!

...С ким си ме синоћ вавава ....

Ovaj debil još živ? Aaa jbt ...

Šeki`z on the road again ....

Удви бве Ацо из тих хевикоптева шта чекаш?

Šele Mefisto

....Уууустаааај мава вежи кеева свану зова бијеееВаааа...

Софистицивана Свпска поезија

Цојве Манојве, диги, диги Вадојле, Цојве Манојве диги, диги Вадојле нема ми га Цојле да дође квај мене мваде да вегне.... Цојве Манојве, диги, диги Вадојле, Цојве Манојве диги, диги, Вадојле дођи ми дођи, двагане цекацу те док зова не сване Цојве Манојве, диги, диги Вадојле, Цојве Манојве диги, диги Вадојле а сто ми га нема па нема а мени се мвадој пвидвееемаааа .....

Katy

Ovom idiotu jos jedino Zeljko Maric daje medijski prostor. Neka tako i ostane.

jah

a tebi samo jedan Albanac može razbiti njušku za samo 5 minuta... :P Šta ćemo sad?!

Govno jedno

Koji je ovo bolesnik!!!!

Ima tumor od 70 kg. Allah te nagradio!

.

Hm

Šešelj ne prijeti, nego konstatuje! Haha, Šešelj je doktor prava, i intelektualno nadmoćniji od svih vas ukupno, islamskih fundamentalista, koji ga mrzite, samo zato što je ovaj čovjek Srbin, i govori istinu, koju vi , islamisti, ne volite da čujete!

071

A divi ove budale i prevaranta, počesto i ratnog zločinca. Jedino pametno što će ostati iza njega je naslov knjige "Haški isprdak Džefri Najs".

Ismet

Nije on ratni zlocinac kada je oslobodjen svih optuzbi i pusten iz Haga

Pohfg

Šešelj je kralj! Ni Hag mu ništa nije mogao! Zar mislite vi, glupani, bošnje, sljedbenici islamskog fundamentalizma, da možete da komentarišete ovu intelektualnu gromadu!

071

Botiću, kužim ja da se ti identifikuješ sa ljudima koje niko ne bi cijenio u normalnom društvu u kom žive odrasli ljudi koji razmišljaju svojom glavom, toliko je jasno, ali se potrudi da napišeš komentare tako da makar izgleda da je pisalo više osoba :). Niko glupe ljude nije kužio kao Šešelj, jedino čega je kralj je manipulacija ne baš inteligentnim ljudima. Njegova legendarna izjava, u kojoj ćeš se, vjerujem, prepoznati "Dok god bude budala u Srbiji, ja ću se moći baviti politikom".

Mungos

Miruj majmune,turski dronovi su u Albaniji,napravit ce vam smeče od vojske,ko i armeniji.

/ Najnovije