Zirojević u Skupštini C. Gore očitao lekciju Bošnjačkoj stranci: Cvijet Srebrenice više nije za vas!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

100%🤠🤠🤠🤠🤠

***

LJOLJ

A Crnogorci im i rezoluciju o seoskom obračunu donesli i sve, a ovi im tako vrate. Pomozi sirotu na svoju sramotu

Mitar

**** se tebi za Srebrenicu...zao ti sto ce Muslimani i Srbi izglasati ujedinjenje sa Srbijom gde ce Sandzak dobiti autonomiju a onda sledi ujedinjenje sa Srpskom Republikom

The Mitar Dmitar ????

**** se tebi za Srebrenicu...zao ti sto ce Muslimani i Srbi izglasati ujedinjenje sa Srbijom gde ce Sandzak dobiti autonomiju a onda sledi ujedinjenje sa Srpskom Republikom ka Mitar * Jesi ti to sanjao ili si drogiran? Ko će bolan glasat za ujedinjenje sa Srbijom? Kakve veze Sandžak ima s Bosnom? I gdj eje ta Srpska republika? Jel misliš na entitet u državi BiH, koji nema granica, putnih dokumenata, novca ii registarskih oznaka? Šta bolan brabonjaš ti, jesi dobro? Ja b*** braćo draga .....

Jos jedan dokaz

da su Bosnjaci islamizirani Srbi

Žvaljo

Stvarno je sramota što nisu pustili nas u vlast, da ja budem ministar, a Bosnjaci bi kao i do sada imali zagarantovano mjesto portira, šefa parkinga, konobara..

Mitar

***

MEHO

I CG DOBILA SVOJE IZDAJNIKE BOSNJACKU PARTIJU KAO STO BIH IMA TROJKU

cvijet smrduljak od

korova... iskorijeniti!

Država

Prije svega činjenica je da države više nemaju onu nekadašnju definiciju nego da su zbog zapišavanja teritorija mafijaških klanova kao što je to slučaj u američkim predgrađima gdje svaka ulica ima svoje glavne mafijaše i reketaše. Što bi onaj tenkre rekao Nemoj da ideš mojom uliçom.

/ Najnovije