"Žene u crnom" i "Majke Srebrenice" protestuju u Beogradu, sveštenik im dobacio

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Od vakta

Kasnis pope. To se u Titin vakat ucilo u skolama, 700 hiljada. Cuj Draska Kao Mladog Covjeka, sad je vec 800. Mislim da bi u ovoj novoj situaciji mogli lagano progurat milion.

Miki

Lijepe riječi su ukras, zapamti

Gost Radio Sarajeva

Pa pope, oni koji su uradili to u Jasenovcu su ista bagra kao i ovi koji su to uradili u Vukovaru, Sarajevu i Mariupolju.

Stop

Stop podrzavanju nacista iz Azova. Ima milion dokaza na internetu zadnjih 8 godina da su to nacisti.

pa da

TAKO POP ŠIRI MIR I LJUBAV - Veoma lijepe poruke i djela

Koel

U jasenovcu po podacima arhive oko 56 hiljada a sto obi pravoslavci uvecavaju po tom su poznati nista cudno

.

Draga braćo (jedni ste drugima braća rođena) koji negirate Jasenovac, Vukovar, Srebrenicu, Maroupolj. Koji ste uvijek na strani zvijeri a mrzite sve žrtve ovog svijeta. Isti ste. Svi mrzite život, napredak, žene, sve što nije silovanje i klanje. Sve lijepo i živo vama je dokaz da ste propale sline. Vrijeme je da svi skinete gaće i izljubite se u debele guzove!

*se pope!!

.

Ne lazi pope! U Jasenovcu je poginulo 75 srba! Imaju imena i to je vjerodostojno!

.

@Miki

lijepo ti ga pop zaguro!

gost

SPC je izvor svog zla kod srba

robot

SPC i jeste ta koja je najodgovornija za sve što se dešavalo u bivšoj YU od 90te na ovamo, ne sumnjam po skripti ruske PC. Isto se dešava u Ukrajini sada... a i oni ukrainci su podržavali četnike od 90 pa do neki dan

lol

Stop podrzavanju nacista iz Azova. Ima milion dokaza na internetu zadnjih 8 godina da su to nacisti. ka Stop Ako internet smatraš relevantnim izvorom, proguglaj malo o nacistima u samoj Rusiji. Iznenadit ćeš se.

Bosanac

Pedofil srpski genocidni sto vas vise nije bilo u Jasenovcu

Jasenovac

U Jasenovcu je stradalo 26000 jevreji, 4000 komunista I 1604 srpska civila

Hugo

Kasnis pope. To se u Titin vakat ucilo u skolama, 700 hiljada. Cuj Draska Kao Mladog Covjeka, sad je vec 800. Mislim da bi u ovoj novoj situaciji mogli lagano progurat milion. ka Od vakta Nije dobro ismijavati se kostima nevinih zrtava, nicijih. Dapace, monstruozno je.

NE TAKO

Draga braćo (jedni ste drugima braća rođena) koji negirate Jasenovac, Vukovar, Srebrenicu, Maroupolj. Koji ste uvijek na strani zvijeri a mrzite sve žrtve ovog svijeta. Isti ste. Svi mrzite život, napredak, žene, sve što nije silovanje i klanje. Sve lijepo i živo vama je dokaz da ste propale sline. Vrijeme je da svi skinete gaće i izljubite se u debele guzove! ka . To su zlodusi sa zigom Zvijeri. Takvi ne treba da budu na slobodi. Vrijeme he da se zaustave.

Леми

Јел била она мајка Сребренице са брадом и штиклама?! Она је мени закон!

Mile

Bravo pope, svaka ti cast

Ljudi pamet u glavu.

>>TAKO POP ŠIRI MIR I LJUBAV - Veoma lijepe poruke i djela ka pa da

Srbi su ***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije