Žene podijelile najstrašnija iskustva s ginekologom

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mechanic

Svi bi doktori trebali na psiholosku evaluaciju (prvenstveno emocionalnu inteligenciju) prije nego im se uruci diploma a onda svaki put prije nego im obnove licence. FUJ!

Nezaposlen

Zato sam trebao biti ginekolog. Same djevojke ti dolaze da im gledaš vaginu, sise, guzice.

Odron

Sjedim jednom sa sestrama akušerkama. Koje pričaju kako im se žena na porodu derala kao krava. Tri žene. Kojima je posao poradjati. I koje sve imaju svoju djecu. Kažem imda su neprofesionalna stoka. Čudom se začudiše.

/ Najnovije