Željana Zovko: 'Željko Komšić je instrument u rukama terorista'

/ Komentari (39)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Abu izgubio

izmedju***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Mile

Pa ljudi morate razumjeti i Sejdu. Mora govoriti kako hanuma Sabina kaže.

balack

Taman kad pomislis da uje ne mogu bit hinjavije i lukavije, oni te razuvjere...

Nadimak

Jel ovo slika pored mosta koji je srusila hv potpomognuta domacim teroristima koji bastine istoriju oceva i djedova koji su jevreje, rome, muslimane, srbe slali u konc logore i koji su poklonili dalmaciju italiji i tadasnjem fasistickom rezimu. Tuzno

hahahahaha, jesu predvidivi

Ako ne znas sta ce biti sljedeci potez hercegovackih katolika, samo se zapitaj sta bi bilo najlicemjernije u datom trenutku. Tu lezi odgovor.

Mostar

***

Vidividi

Zeljko Komsic je jedini politicar u Europi koji je razumio ocaj palestinaca da krenu u probijanje koncetracijskog logora zvanog pojas Gaze.

Komšija

***

53637e

Za ovo se povlači ambasador!

Bosna

Nema Hrvata, a Boga mi ni Srba, u Srednjij Bosni, a ni u cijeloj Bosni i Hrecegovini, postoje samo Pravoslavci i Katolici! Pozdrav!

Ivan

***

333

Docim doticna drzi razne instrumente u rukama po Briselu, a sve po naredbi sefova iz HDZ-a. A ovo HDZovsko histericno uvlacenje Netanyahuu, koje ukljucuje i ubrzano prefarbavanje naziva ulica po herojima NHD, je vec komicno. Zivi primjer da ne postoje zastitnici nacionalnih interesa, vec samo jeftine prostitutke koje ce svako svoje navodno uvjerenje, kakvo god da je, prodati za 5 KM.

Ja

Odmah dati otkaz!! Iste sekunde. A mi joj još plaćamo

Miro

Voljeli smo se cijelu noc na klupi parka Gradac u Dubrovniku.Pred jutro me upitala kako se zapravo zovem i rekoh Amir.Skocila se i pobjegla u svitanje govoreci "jadna li sam ja".

Habuhabuhabu

Lijepe riječi su ukras!

Ja

Ne znam jeste li uopste svjesni koliko nam Uje rade o glavi. Ne odustaju od Tuđmanovih ideja. Otiđite na bilo koji portal. Pogledajte šta pišu. Propaganda u punom jeku, moramo ih zaustaviti. Prvo ovoj prodatoj cajki odmah otkaz, ODMAH. Pa onda propagnda i marketin svih Ujinih dijela uključujući Jasenac, konc logore u zadnja dva rata, razaranje Mostara itd NA SAV GLAS

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

nasvasta

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Zu45oo

Obzirom na komplesnost cjelokupne situcije, upitao bih gospođu Zovko, da li bila tako fina da moj instrument drži u svojim rukama?! Eto, neću se protiviti da gore pomenuti instrument drži i u svojim ustima. Unaprijed hvala gđo Zovko.

Ivan

Za ovo se povlači ambasador! ka 53637e Pa povuci ga za...

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Xyz

***

N

Joj ovih pobjesnjelih nosilaca uzp vrijednosti. Nekome pamet sole

Kad vo kaže

Magarcu da je rogat. Sjeti te gospoja čiji si ti instrument

Minka

Čija si ti sramota sram me što si iz BiH

ZZBeetch

***

Alen

****o uzp-ovska. *****o

0947

Lijepe riječi su ukras!

***

***

NB

Lježana, kako se zovu oni što uništiše taj Most iza? Humanitarni djelatnici!? More....

BRKICA

>>Nema Hrvata, a Boga mi ni Srba, u Srednjij Bosni, a ni u cijeloj Bosni i Hrecegovini, postoje samo Pravoslavci i Katolici! Pozdrav! ka Bosna<<IMA I HRVATA I SRBA A I BSLIJA

***

Lijepe riječi su ukras!

Hercegovac u Bosni

E koji apsurd, ljubitelji nacista, brane jevreje od antifasista.Sta ti je propaganda.

/ Najnovije