Zbog komentara o Mladiću: Kćerka Dragana Bjelogrlića dobila sramne uvrede

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Masu njih bi jedva docekalo da ponovi zlocine koje im je heroj pocinio. Zalosno kakvi su

Boom

A isto po komentara kao što su koel i takvi ko on bi voljeli rat i da se ponove zločine nad srbima

Gost

Pitanje je kolika je iskrenost u ovakvim izjavama. Ljudi su spremni svašta uraditi za pet minuta slave. Ako je Mia iskrena onda vrijedi otrpiti i uvrede.

Boom

Pa naravno da je iskrena ni ona a ni Dragan su osobe bez mržnje

Otrijeznit će se srbi,samo im treba vremena! Kasno paljenje!

.

Aha

Mala priča gluposti! Šta ona zna konje bio general Mladić! Tata je bio, očigledno, mnogo zauzet poslom, da bi svojoj dječici objašnjavao, i vaspitao ih u pravom, patriotskom duhu! Dok su srpska djeca ginula od muslimanskih zlotvora, mala je uživala u beogradskom lagodnom životu! Pitajte mlade iz Republike Srpske, ko je ratni zločinac za njih! A beograđani nisu mjerodavni da ocjenjuju ko je zločinac, a ko ne!

Boom

Aha A de ti objasni i pouči ko su patriote kad nisu naučeni od roditelja.A ovi iz Beograda nemaju pojma pa zato treba stručnjak a ko su naj bolji stručnjaci zna se dijaspore patriote

Džasmin

Aha Izvini nemoj da uspoređuješ mladića sa konjem. Konji su plemenite životinje.Hahaha

Glupačica

Razmažena beogradska fufica komentariše ! Očigledno ne zna ništa! Tata bi mogao malo više vremena da joj posveti! Ili, da je pošalje malo u sarajevski kalifat, da vidi šta bi joj se desilo, da nije bilo "ratnih zkočinaca"!

@Glupacica

Svjestan si ti koji prezir prema vasem sumskom mentalitetu osjeca ona kulturna i civilzovana beogradska raja. Taj i takav BG ti mrzis vise od Sarajeva, trudis se a vidis da te ne prihvataju,...a to bas boli.

Simo

Mala očigledno nije bila u Sarajevu! Da vidi,šta bude kad zavlada islamski fundamentalizam! Ona nema pojma protiv kakvog zla se borio srpski narod u BiH, dok se ona nije ni ispilila! Tata Dragan bi joj trebao da objasni malo srpsku istoriju!

Simo

Mala očigledno nije bila u Sarajevu! Da vidi,šta bude kad zavlada islamski fundamentalizam! Ona nema pojma protiv kakvog zla se borio srpski narod u BiH, dok se ona nije ni ispilila! Tata Dragan bi joj trebao da objasni malo srpsku istoriju!

Za Aha

Vidi se da nisi bolji od genocidasa mladica,zao mi je sto nisi dozivio sudbinu bosnjaka u ratu kakvu je mladic i tebi slicni priredili u ratu ,zelim tebi i tvojoj porodici sudbinu bosnjaka od 92-95

Boom

E lijepo da se slažu u nečemu četnici, takozvani bošnjaci a i ustaše jesteli to vi napravili savez

Baš tako

Razmažena beogradska fufica komentariše ! Očigledno ne zna ništa! Tata bi mogao malo više vremena da joj posveti! Ili, da je pošalje malo u sarajevski kalifat, da vidi šta bi joj se desilo, da nije bilo "ratnih zkočinaca"! ka Glupačica

De potrkijepi

Mala priča gluposti! Šta ona zna konje bio general Mladić! Tata je bio, očigledno, mnogo zauzet poslom, da bi svojoj dječici objašnjavao, i vaspitao ih u pravom, patriotskom duhu! Dok su srpska djeca ginula od muslimanskih zlotvora, mala je uživala u beogradskom lagodnom životu! Pitajte mlade iz Republike Srpske, ko je ratni zločinac za njih! A beograđani nisu mjerodavni da ocjenjuju ko je zločinac, a ko ne! ka Aha U ratu poginulo: BOSNJAKA (33 hiljade civila, 31 hiljada vojnika); SRBA (4 hiljade civila, 21 hiljada vojnika); HRVATA (2 hiljade civila, 5,5 hiljada vojnika.) Je l iz ovog jasno ko je ubijao civile i medju njima djecu?

superhik

Draga Mia , ne moraš se ti nikome pravdati . Ti što te vrijeđaju i optužuju gori su od ovih zločinaca .

Boom

Ustvari ovde su dvije vrste takozvane patriote prva si što neznaju dobro naš jezik i koji su drugi pisali govor mržne i šta god da se desi oni će napisat govor mržnje.Naprimjer bila je korida ili sudarili su se dva auta pa bila tuča a ovi bi rekli nije to ništa šta su četnici radili i onda to to to.I kad pogleda iste farze isti govor mržnje

Boom

A ovi su tako puno mržnje i jedva čekaju da nešto urade ili kaže da pljuju.Evo za ova mala u vezi zločinaca ona nije branila nego je sramota.A ovi takozvane patriote eto ne vjeruju jer hoće reći da su svi srbi zločinci i da isto razmišljaju.Neće priznati da kad je bio rat 90-tih oni su dizali demonstracije bili protiv rata.Pjevale se najbolje antiratne pjesme.

Boom

A zaboravi napisat za ovaj druvi kometar druga vrsta patriota.

Boom

Da a i ti možeš pod ruku sa ovim takozvanim patriotama iz prve grupe(onih koji neznaju dobro jezik)koji ponavljaju ko papagaj.E kako ste glupi cccccccccx

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

Boom

Evo našeg Dudeka ponavlja jadan ko papagaj i sad će on ponavljat na bilo koju objavu

miki

lijepo se ograditi od glupih fašista

/ Najnovije