Završeno suđenje u Hrvatskoj: Sergej Trifunović dobio 60 dana zatvorske kazne

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samo 60?!

dobro izdegenečiti, na robiju pa onda trajna zabrana prilaska lijepoj našoj.

Laxative

Glumac je mnogo ****hevit, mala mu je kazna.

Hepiend i svi se volu

Šteta što ne ide u zatvor na koju sedmicu jer bi mu to iskustvo dobro došlo kao priprema za naredne uloge. Čini se da je došlo vrijeme da i on odraste i pomiri se sa sobom, bit će mu lakše i sa drugima.

Kratki igrokaz ovaj put

Čim Vučić apelira, hrvati srede stvar. Sad se Vučić kaje.

Istina

Naucili Djikani da divljaju pa im nikada nije jasno da postoji nesto sto se zove zakoni i uredbe,citava istorija im je zasnovana na bezakonju i divljanju,u prdekanu pa se zali,svi su krivi samo oni uvijek zrtve i ispravni,bolest.

/ Najnovije