Zastrašujući grafiti osvanuli u Crnoj Gori: Veličaju Arkana, genocid u Srebrenici...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

Koja bolest. Fuj. Rak rana na planeti ovi okoti

sta je cudno?Tako ce biti u BiH ako ikada pobjedi Njihova stranka i SDP!

Najbolji dokaz upravo gledate,Crnu Goru....

Glupane

Najbolji dokaz upravo gledate,Crnu Goru.... ka sta je cudno?Tako ce biti u BiH ako ikada pobjedi Njihova stranka i SDP! GLUP SI!!!!!!!!! AL' PLAHO SI GLUP!!!!

CC

Ovo je jos jedan dokaz da je Bakir u pravu . Srbi su bolestan narod ali ima lijeka i za njih i zove se Oluja !

zong

Pa, vi na more, opet u Crnu Goru, kod dokazanih dusmana

Napredak

Veličanje ovakvih stvari treba osuditi zatvorom, jer dokle god ovakva stoka slobodno hoda napredka na Balkanu neće biti. Ne osuđujem nijedan narod nego pojedince koji veličanje zločinaca smatraju nečim posebnim. Bolesnike u zatvore pa da Balkan krene naprijed...

Gost

Mislim da su i dva glupa tinejdzera koji su ovo napisali čude kako je ovo dospjelo na naslovne dijelove medija. Zaista smo svjedoci potopa medija kada je ovakva stvar uopste dospjela u medije.

Gost

Sjećate li se Pokvića iz Gornjeg Vakufa? Zašto je naš idiot manji idiot od tuđeg.

/ Najnovije