Zaraza koju prenose komarci se širi Hrvatskom: 'Dva pacijenta imaju teže simptome'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

KAD TEORIJA ZAVJERE IZ 2022 POSTANE ISTINA

U Istri pušteno 50.000 uvezenih komaraca. Evo zašto. Index Vijesti 17:00, 12. srpnja 2022. TISUĆE uvezenih komaraca puštene su u Premanturi i Medulinu. Radi se o sterilnim mužjacima tigrastog komarca od čijeg uboda ne treba strahovati jer se puštanjem takvih komaraca nastoji smanjiti njihova brojnost. Tim pilot-projektom želi se sterilnim jedinkama smanjiti populacija tigrastog komarca. "To je invazivna strana vrsta koja se ovdje nastanila i poprilično udomaćila te istiskuje naše domaće vrste, a i potencijalni je prijenosnik bolesti", rekla je za HRT veterinarka Ivana Kirin.

Mona Lisa

>>U Istri pušteno 50.000 uvezenih komaraca. Evo zašto. Index Vijesti 17:00, 12. srpnja 2022. TISUĆE uvezenih komaraca puštene su u Premanturi i Medulinu. Radi se o sterilnim mužjacima tigrastog komarca od čijeg uboda ne treba strahovati jer se puštanjem takvih komaraca nastoji smanjiti njihova brojnost. Tim pilot-projektom želi se sterilnim jedinkama smanjiti populacija tigrastog komarca. "To je invazivna strana vrsta koja se ovdje nastanila i poprilično udomaćila te istiskuje naše domaće vrste, a i potencijalni je prijenosnik bolesti", rekla je za HRT veterinarka Ivana Kirin. ka KAD TEORIJA ZAVJERE IZ 2022 POSTANE ISTINA<< Taj projekat nije uspio u Brazilu, nije u Africi. Dobili su otpornije komarce. Tko je potpisao vec propali projekat, a da se o tome nije educirao? Zasto misle na cemu god BillGates mlati lovu da je dobro, a narod dobije suprotno i jos placa iz svoga dzepa?

Samo sto muzjaci ne bodu... samo zenke.

>>U Istri pušteno 50.000 uvezenih komaraca. Evo zašto. Index Vijesti 17:00, 12. srpnja 2022. TISUĆE uvezenih komaraca puštene su u Premanturi i Medulinu. Radi se o sterilnim mužjacima tigrastog komarca od čijeg uboda ne treba strahovati jer se puštanjem takvih komaraca nastoji smanjiti njihova brojnost. Tim pilot-projektom želi se sterilnim jedinkama smanjiti populacija tigrastog komarca. "To je invazivna strana vrsta koja se ovdje nastanila i poprilično udomaćila te istiskuje naše domaće vrste, a i potencijalni je prijenosnik bolesti", rekla je za HRT veterinarka Ivana Kirin. ka KAD TEORIJA ZAVJERE IZ 2022 POSTANE ISTINA<<................................................. Ali druga tema. Ma koji komarac koji prenosi ovu bolest ce naravno ostati u HR tako da portalcic moze da pise svakodnevno nesto negativno o lijepoj nasoj. Komarac nece preci granicu koja je 10 km odale zracnom linijom i sirit tu bolest u neejhaaa. Svo zlo je jelde samo u HR?

Mario

***

Mario

***

Da li su ih Hrvaćani pregledali da su sve ženske ?

>>>>U Istri pušteno 50.000 uvezenih komaraca. Evo zašto. Index Vijesti 17:00, 12. srpnja 2022. TISUĆE uvezenih komaraca puštene su u Premanturi i Medulinu. Radi se o sterilnim mužjacima tigrastog komarca od čijeg uboda ne treba strahovati jer se puštanjem takvih komaraca nastoji smanjiti njihova brojnost. Tim pilot-projektom želi se sterilnim jedinkama smanjiti populacija tigrastog komarca. "To je invazivna strana vrsta koja se ovdje nastanila i poprilično udomaćila te istiskuje naše domaće vrste, a i potencijalni je prijenosnik bolesti", rekla je za HRT veterinarka Ivana Kirin. ka KAD TEORIJA ZAVJERE IZ 2022 POSTANE ka Samo sto muzjaci ne bodu... samo zenke.<<

Pitanje turiste iz BiH

Da li ovo znači da ne treba više da ljetujemo u Hrvatskoj 🇭🇷 glede ovih komaraca ? 😂

/ Najnovije