Zaplijenjeno preko 2 kilograma amfetamina

Fena
Zaplijenjeno preko 2 kilograma amfetamina
/ Novi Sad
Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Novom Sadu uhitili su kriminalnu skupinu, osumnjičenu za nelegalnu trgovinu narkoticima.

Zaplijenili su više od dva kilograma droge, dva pištolja i znatnu sumu novca, javlja Tanjug.

Pretresom više stanova u Novom Sadu, inspektori kriminalističke policije pronašli su 2.117 grama praha za koji sumnjaju da je amfetamin, 22 grama "ekstazija" oko 27 grama marihuane, 1,7 grama kokaina i oko 678 grama tvari za "miksanje" narkotika, navodi se u priopćenju MUP.

Pronađene su i dvije digitalne vage, oprema za pakiranje droge, 120 komada streljiva i novac, u različitoj valuti, u ukupnom iznosu od oko 16.500 eura, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Zbog osnovane sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih tvari uhićeni su Novosađani O. N. (1994), D. K. (1998) i N. Đ. (1993).

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužitelja, a u zakonskom roku bit će dovedeni na saslušanje sucu za prethodni postupak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije