Zanimljiva tribina u Srbiji: „Pitala sam tatu ko je Ratko Mladić“

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

Duso, pa tata ti je djubre. Imas na raspolaganju Internet, Google, Yahoo, Duckduck Go i ti pitas tatu koji je iz Beograda isao malo da ratuje po Bosni i da brani Srbiju od CEGA??? Ili se islo da se malo pljacka i ubija, zajedno sa Arkanom i Tigrovima? More mars u pm! I ti i kompletna fasisticka Srbija!

Dora

@Zong, nije lako priznati da su ti roditelji priglupi i izmanipulisani kreteni.Nije lako priznati da su na djecu prenijelu mrznju i podigli je na nivo interesa drzave. Sve to je ova djevojka priznala.Bas kao sto je rekla da su u skoli imali radikalizirano obrazovanje liseno istine.I nije to prihvatila,vec je istrazivala.Zato nema potrebe da je psujes: ona je krenula u otkrivanje istine.

Habuhabuhabu

Ne mogu se informisati, a vise na internetu.

Guest

Guest A ko je to napao Sratka i izjave : Tucite Velusice tamo nema mnogo srpskog zivlja. Sad ce do groba da uziva kao i Dabic durmitorac.

Duduk

Zong; Nisu svi Srbi koji su dolazili u rat u Hrvatsku i BiH bili dobrovoljci, mnogi sui mobilisani. Pogledaj film lepa sela

Ca

Tata ti se hranio muslimanima, hranio svoje divljacke porive umno poremećene osobe

Kuronja

Treba malu odvest kod poznatog popa pedera i pedofila vasilija kačevande on obožava servsku nejač!

Srbi su narod koji svoju proslost, sadasnjost i buducnost grade,osmisljavaju, na lazi!! Pa zar to nije tuzno da neko tko ima 20. God. I zivi u 21.stoljecu zivi i egzistira u LAZI!

.

Ti,nazalost,pripadas narodu koji u sebi posjeduje nepoznati sindrom a koji se stice rodjenjem! U kanadi postoji Institut koji istrazuje tu antropolosku deformaciju! Samo su rijetki sretnici u srpskom narodu koji nemaju ta sindrom! Zato se Srbija redovito

.

Granatira svakih 30-40 godina da bi se sprijecilo sirenje sindroma u tom narodu! Kao vakcina protiv Covid 19!

.

Dretar Tomislav

Licemjerje od naroda do vlasti govoti tko je zlocinac. Zar policiji treba reci u momentu lopovluka ili poslije presude "to je kriminalac" pa da zna sta treba raditi?

Mirza Tvica

Sjeverna Koreja, uvijek sam govorio oni ne znaju ili potiskuju

/ Najnovije