Zamalo tuča u zagrebačkoj Skupštini: Klošaru mali, pljunut ću ti u facu

Radiosarajevo.ba
Zamalo tuča u zagrebačkoj Skupštini: Klošaru mali, pljunut ću ti u facu
PrtScr / Zamalo tuča u zagrebačkoj skupštini!

Zbog nogometnog kluba Dinamo uzburkale su se u ponedjeljak strasti u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, pa je tako zabilježen manji incident kada je zastupnik Neovisnih za Hrvatsku Davorin Karačić na spomen Dinama nasrnuo na zastupnika Tomislava Tomaševića unoseći mu se u lice.

"Novi zastupnik Neovisnih za Hrvatsku pozivao je na fizički obračun, prijetio, tražio da se fizički obračunamo izvan skupštine, malo je falilo da stvar eskalira“, izjavio je Tomašević u pauzi.

Tvrdi kako ga je Karačić pozvao sa strane da nešto rasprave vezano uz temu Dinama i Tomaševićeve izjave kojima je optužio Neovisne za Hrvatsku za političku trgovinu, nakon čega je uslijedio incident.

Incidentu su svjedočili neki gradski zastupnici i novinari, a snimili su ga novinari Z1 Televizije.

Na snimci se uglavnom čuje Karačić kako prijeti Tomaševiću, dok su ostali prisutni pokušavali smiriti situaciju.

"Klošaru mali, pljunut ću ti u facu, hajde prijeđi na stvar. Hoćemo otići negdje ispod Domovinskog mosta, sami ti i ja. Jel hoćeš, možeš frenda povest sa sobom, možeš i dva. Klošaru mali, usta isperi svaki put prije nego što izgovoriš riječi Dinamo i Davorin Karačić. Kada nekoga optužuješ za političku korupciju onda reci što je bilo. Bijedniče", riječi su koje je Karačić izgovorio Tomaševiću.

Tomašević je podsjetio kako je 'Zagreb je naš' tražio da se u zaključak oko Dinama uvrsti zabrana korištenja stadiona za poslove preoblikovanja kluba u dioničko društvo, a sličan je zaključak imao i klub Neovisnih za Hrvatsku, ali ga je povukao uoči imenovanja njihove zastupnice na čelo Gradskog ureda za kulturu, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije