Zagreb: Evakuiran poznati trgovački centar zbog dojave o dvije bombe

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sličnosti i razlike između 2022-e i 1914-e (oblici dejstava "homobarbarikus tariguzikus")

Neke od mnogih i uglavnom relativno jeftinih metoda manipulativnih psihološko-propagandnih dejstava sa primarnim ciljem mentalnog slamanja ciljanih žrtvi su unaprijed pripremljeni telefonski pozivi koji su tempirani tako da ostavljaju dojam kao da su pokrenuti i vođeni iz vrlo udaljenih dijelova svijeta, pri čemu pozivaoc prikriva svoju stvarnu fizičku lokaciju na kojoj se nalazi i sa koje obavlja napade. (1)Jedan od takvih izuzetno opasnih beogradskih propagandista i sličnih tariguzista je nekav Bilić Goran (novija verzija okorijelog drumskog razbojnika i prekaljenog ratnog zločinca šarolikog spektra počinjenih djela, ponajviše djecoubice i propagandiste Ivice Dačića) koji pritajeno djeluje sa teritorije smederevskog pašaluka, uglavnom sa lokacije Slankamen). Najčešće mete takvih manipulativnih psiholoških napada u većini slučajeva su stanovnici Rumunije, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Kosova, CrnoGore, BiH, i Hrvatske, što je u skladu sa doktrinom tariguzista (ugrožavanje svih a primarno susjednih zemalja svim mogućim metodama i sredstvima). (2)Nedavni radarom detektovani prelet projektila preko zračnog prostora Mađarske direktno iznad postrojenja "Paks", a koji je pogodio Zagreb u Hrvatskoj, kao i slična (3)leteća skalamerija koja je preletila preko zračnog prostora Rumunije direktno iznad pogona "Cernavoda"a koja je pogodila priobalni pojas rijeke Dunava u Bugarskoj, djelimično koincidiraju sa (4)manipulativno-psihološkim dejstvima verbalne pozadine u obliku telefonskih poziva organiziranih sa teritorija nekih od pacifičkih otoka (na kojima imućniji beograđani posjeduju luksuzne nekretnine), sa primarnim ciljem ugrožavanja bezbijednosti stanovnika Australije. Sličnosti i razlike između prikrivenih dejstava tariguzije (takozvane srbije) između 1914-e i 2022-e su u tome što su 1914-e upravljali prethodno obučavanim (po beogradskim vukojebinama) fanaticima i "igračkama" poput pištolja, žica za davljenje, cijankalija i ručnih bombi za umorstva trudnice Sofije Ćotek sa plodom u njoj, a 2022-e upravaju prethodno obučavanim ( po beogradskim vukojebinama) fanaticima i sličnim rekvizitima kao sredstvima za preotimanje, čekanje, pa poigravanje "krupnijim igračkama" poput letećih projektila koje su ispalili sa teritorije jugozapadne Ukrajine na takav način da se stekne dojam kao da je Rusija ugrozila pogone "paks" (Mađarska) i "cernavoda"(Rumunija) te pogodivši teritorije Bugarske i Federaciju BHS (BiH, Hrvatske i Slovenije).

@Sličnost

Neke od mnogih i uglavnom relativno jeftinih metoda manipulativnih psihološko-propagandnih dejstava sa primarnim ciljem mentalnog slamanja ciljanih žrtvi su unaprijed pripremljeni telefonski pozivi koji su tempirani tako da ostavljaju dojam kao da su pokrenuti i vođeni iz vrlo udaljenih dijelova svijeta, pri čemu pozivaoc prikriva svoju stvarnu fizičku lokaciju na kojoj se nalazi i sa koje obavlja napade. (1)Jedan od takvih izuzetno opasnih beogradskih propagandista i sličnih tariguzista je nekav Bilić Goran (novija verzija okorijelog drumskog razbojnika i prekaljenog ratnog zločinca šarolikog spektra počinjenih djela, ponajviše djecoubice i propagandiste Ivice Dačića) koji pritajeno djeluje sa teritorije smederevskog pašaluka, uglavnom sa lokacije Slankamen). Najčešće mete takvih manipulativnih psiholoških napada u većini slučajeva su stanovnici Rumunije, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Kosova, CrnoGore, BiH, i Hrvatske, što je u skladu sa doktrinom tariguzista (ugrožavanje svih a primarno susjednih zemalja svim mogućim metodama i sredstvima). (2)Nedavni radarom detektovani prelet projektila preko zračnog prostora Mađarske direktno iznad postrojenja "Paks", a koji je pogodio Zagreb u Hrvatskoj, kao i slična (3)leteća skalamerija koja je preletila preko zračnog prostora Rumunije direktno iznad pogona "Cernavoda"a koja je pogodila priobalni pojas rijeke Dunava u Bugarskoj, djelimično koincidiraju sa (4)manipulativno-psihološkim dejstvima verbalne pozadine u obliku telefonskih poziva organiziranih sa teritorija nekih od pacifičkih otoka (na kojima imućniji beograđani posjeduju luksuzne nekretnine), sa primarnim ciljem ugrožavanja bezbijednosti stanovnika Australije. Sličnosti i razlike između prikrivenih dejstava tariguzije (takozvane srbije) između 1914-e i 2022-e su u tome što su 1914-e upravljali prethodno obučavanim (po beogradskim vukojebinama) fanaticima i "igračkama" poput pištolja, žica za davljenje, cijankalija i ručnih bombi za umorstva trudnice Sofije Ćotek sa plodom u njoj, a 2022-e upravaju prethodno obučavanim ( po beogradskim vukojebinama) fanaticima i sličnim rekvizitima kao sredstvima za preotimanje, čekanje, pa poigravanje "krupnijim igračkama" poput letećih projektila koje su ispalili sa teritorije jugozapadne Ukrajine na takav način da se stekne dojam kao da je Rusija ugrozila pogone "paks" (Mađarska) i "cernavoda"(Rumunija) te pogodivši teritorije Bugarske i Federaciju BHS (BiH, Hrvatske i Slovenije). ka Sličnosti i razlike između 2022-e i 1914-e (oblici dejstava "homobarbarikus tariguzikus") ipak se zna ko su stručnjaci i razumiju u autobombe, postavljanje bombi po trznim centrima, pucanjima pa ambasadama, mnogi načini ubijanje kao specijanost kako najbolje oseći čovjeku glavu udaviti

/ Najnovije