Zadarska konobarica na čelu lanca prostitucije: 500 eura za termin

Radiosarajevo.ba
Zadarska konobarica na čelu lanca prostitucije: 500 eura za termin
/ Foto: Zadarskilist.hr
Organizirana prostitucija sve je prisutnija u poznatim nautičkim centrima duž jadranske obale. Potražnja jahtaša za elitnim prostitutkama nekima se čini kao prilika za unosan biznis.

Tako je zadarska kriminalistička policija završila istragu o organiziranoj prostituciji koja se u tri protekla mjeseca odvijala u Zadru i na širem zadarskom području.

Kaznena prijava podnešena je protiv tridesetogodišnje A.B. - zbog organizacije pružanja seksualnih usluga za što je pronašla i angažirala šest djevojaka koje su svoje "usluge" u najvećem broju slučajeva pružale na jahtama, a korišteni su i neki iznajmljeni stanovi u Zadru. Po neslužbenim informacijama A.B. je 30-godišnjakinja porijeklom iz zadarskog zaleđa, a u Zadru se posljednjih godina kao vlasnica kafića ili konobarica bavila ugostiteljstvom.

A.B. je uz pomoć trojice muškaraca angažirala šest djevojaka - pet iz Zadra i jednu iz Zagreba. Najmlađa ima 22, a najstarija 54 godine. Za usluge je naplaćivala od 200 do 500 eura, ovisno od onoga što su "korisnici" tražili. Policija je evidentirala da su to uradile najmanje 15 puta u protekla tri mjeseca, a djevojke su prekršajno prijavljene. sedam prostitutki od kojih najmlađa ima 22, a najstarija 54 godine.

Protiv korisnika njihovih usluga policija nije poduzimala nikakve radnje, piše Zadarski.hr.

Dodatna usluga koju je grupa nudila bila je i nabavka  droge. Zadranka je optužena i da je, zajedno sa suradnikom, pomogla jednom 38-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine da ilegalno pređe granicu i boravi i radi na zadarskom području.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije