Zadar: Zaustavili Ferrari i poslali ga na - tehnički

Radiosarajevo.ba
Zadar: Zaustavili Ferrari i poslali ga na - tehnički
Foto: Ferrari / Ilustracija

Zadarska policija sinoć je zaustavila Ferrari i uputila ga na - tehnički pregled.

Kako su saopćili iz zadarske policije, vozač i vlasnik skupocjenog automobila je mladić od 26 godina.

Ferrari je zaustavljen tokom akcije usmjerene na vozače koji, kako se navodi, brzo voze na prometnicama grada Zadra i zadarske županije.

"Tijekom prošle akcije u prometu „Vikend“ od 15. – 17. svibnja, na izvanredni tehnički nadzor je upućeno 10 vozila. Naime, privremeno je oduzeto i upućeno na izvanredni tehnički pregled 9 osobnih automobila i 1 motocikl, zbog tehničkih neispravnosti –preinake na vozilima.

Radi se o vozilima marke: Alfa Romeo, Fiat ( 2), BMW ( 2), VW Passat, Honda Civic, Opel Vectra, VW Golf i motocikl marke Suzuki, ( 8 vozila i motocikl zadarskih registracijskih oznaka i 1 BMW splitskih registracijskih oznaka)", naveli su iz policije.

Napomenuli su da su na svim privremeno oduzetim vozilima na obavljenom vanrednom tehničkom pregledu utvrđene nepravilnosti u vidu raznih preinaka zbog čega su vlasnicima vozila su oduzete registarske tablice i saobraćajne dozvole, dok se ne otklone nedostaci i ponovno prođe na tehničkom pregledu, prenosi Vecernji.hr.

Vozači su kažnjeni novčanom kaznom od 1.000 kuna, izvijestili su iz policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije