Zaboravljena Mesićeva reakcija na Dodika: 'Republika Srpska odmah bi morala nestati'

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Haha

***

Ralle

***

***

***

LiliNa

Ne trebas mobilizaciju ko sta Netanyahu mobilizira Neke palestince...trgivina oruzjem itd u Levantu. Srpsku je stvorio Susak, kriminalac koji je unistavao Hrvatsku i doso iz Kanade, i Izetbegovic. Wehabije su jacale Srpsku iz Srednje Boane. Europa je morala imati nekoga za igre sa Iranom i Rusijom a to je Dodik...granice ne postoje odavno, to su price za nacije ko vi...nece valda igrati igre sa Kataloncima ....pa ko je vlasnik ruskih banaka??! Svw iato. Diktatori koji unistavqju scije zemlje za globaliste. Susak je prodao Brvate u Posavini, isto je radio Izetbegovic koji je jacao Izrael u Siriji i slao borce, zapravo zqpqdne interese u Izraelu. Hamas danas siri samo granice Izraela. Da niate izmisljene nacije ne bi divljali,nesto bi stvarali ,startupove, fabrike,gradili....50 posto ljudi uvijek nasjeda. Igraju igre sa sirotinjom. Treba pitat Sda zasto je u Banja Luci opstala begovska kultura a zasto je su ju neki bosnjaci unistili....razmisli. Banja luka je divan grad. Ovo su profiti, lazne igre sa sirotinjom koja sebe ne zna voditi, koja uvijek nasjeda...pozdrav iz zg

***

***

***

***

LiliNa

***

Haha

***

***

***

Ralle

*** Pod hitno uzmi terapiju..

Gost

Vijeće ministara BiH udruženju "Srpska kuća" na čijem je čelu kćerka predsjednika RS-a M. Dodika dalo 30.000 KM. Treba svaki građanin ove države osnovati udrugu i tražiti novce iz budžeta. Ali ih ne bi dobio. I snaha Borjane Krišto je dobila prije nekoliko godina 100.000 KM za svoju udrugu. Ovo je školski primjer zloupotrebe položaja. Za ovo trebaju krivično odgovarati svi koji su glasali da se s******ima dužnosnika dodijele novci. U EU se za ovo gubi položaj i odgovara se pred Sudom. Dostaviti Sudu u Strazburu ovo što rade, jer. bh. pravosuđe ništa ne poduzima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gost

Vijeće ministara BiH udruženju "Srpska kuća" na čijem je čelu kćerka predsjednika RS-a M. Dodika dalo 30.000 KM. Treba svaki građanin ove države osnovati udrugu i tražiti novce iz budžeta. Ali ih ne bi dobio. I snaha Borjane Krišto je dobila prije nekoliko godina 100.000 KM za svoju udrugu. Ovo je školski primjer zloupotrebe položaja. Za ovo trebaju krivično odgovarati svi koji su glasali da se s******ima dužnosnika dodijele novci. U EU se za ovo gubi položaj i odgovara se pred Sudom. Dostaviti Sudu u Strazburu ovo što rade, jer. bh. pravosuđe ništa ne poduzima. ka Gost Oni tako tako daju jedni drugima, tj. sami sebi. Jučer snahi Borjane Krišto, danas kćerki Dodika, u pandemiji ocu Forte iz budžeta KS. Sutra će dati srodniku nekog drugog dužnosnika. Raspolažu državnim novcima i daju ih svojim s******ima To je sukob interesa, zloupotreba položaja i vrlo jasno počinjeno krivično djelo. Svugdje u EU bi zbog toga bili krivično gonjeni.

S tim da je sada razlika ogromna,

nakon hamasovog terorizma i bezuslovne Palestinske potpore, nikog u EU bise nije briga za muslimane u entitetu FBiH. Prepusteni su Hrvatima i volji Zagreba a nisu ni njima bas dragi..

***

***

Rale

Lijepe riječi su ukras!

Millan

I ovaj put stvar je sasvim jasna - "tresla se gora rodio se miš"! Svi će se, u poslednjem času, povući u svoje rovove. I priča se, i dalje, nastavlja...

***

***

Gost

Ovaj narod se samo bezveze prima na njihove nacionalističke priče. Dodik ova kćerka prije 20 dana dobila iz Vijeća ministara BiH 30.000 KM, a on sad priča o otcjepljenju. Snaha Borjane Krišto prije nekoliko godina iz iste institucije dobila 100.000 KM za svoju udrugu. Otac Forte u pandemiji dobio iz KS za svoju firmu. Kakav rat, siroti narode. Neće oni rat. Nego vas plaše ratom, jer znaju da su za zatvora svi odreda. Pišite institucijama EU sve ovo šta se radi u ovoj državi.

Millan

*** Bosanac, stidi se za komentar; šta ti samo djeca smetaju, ti mali anđeli. Teško onom ko povrijedi dijete, pa makar i u mislima.

***

***

***

***

HDZ Šuplja

*** Argumenti za to što si naveo su...

***

***

***

***

/ Najnovije