Vulin: "Zoran Milanović je jedan od najglupljih hrvatskih političara"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zong

very handsome man...

Axa

Fascinantno je da neko s ovakvom glavom može bilo kome reći da je glup. Pa makar to bio i Milanović.... Bože sačuvaj ...

Guest

Ko mu kaže

majmuni obojica

kad to vulin kaze onda je to bas ozbiljno

NRW

E konačno da ima neko gluplji od tebe

Guest

hahahhaha cuj ovog klempavog tetkinog firauna.hajd otidji ministre hrabri na kosovo,a ne prdis iz beograda

nemam vremena

Da i ovo jednom nešto pametno kaže

Hehe

Varaš se Vuline, bošnjački političari iz federacije, Bakir, Džaferović, Komšić,.....su još gluplji!

Genicidasi

Ovaj VULIN pravi naziv ja bruje i sramote koga sve ta prljava glupa srbija neće postaviti u ministarstvo predsjedništvo u politici sve moj do mojega budala do budale, pravi KRMECI izmeti .Idi cigo krpi lonce i kišobrana glupi magarce majmunece njuške i magarecijih ušiju. .Cigo majmune.

Senci

Nek i ovaj mentol kaze koju pametnu

/ Najnovije