Vulin: Zabraniti ulazak u Srbiju onima koji su glasali za Rezoluciju o genocidu

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xxx

Vulinu treba zabraniti izlazak iz Srbije

Boom

Pažljivo slušajte šta kaže kapetan spock on sve pametno zbori

Boom

Spock je pametna osoba

Koel

Izjave ovih cetalja samo pokazuju pravo lice da je spski narod genocidan narod od ovog lempe vicka do traktoriste

registriran

vuline, vuline,.........kukala ti majka.

Bošnjak

Kakav idiot. CG ga pere on se gura da je genocidaš. A zašto gura ostale Srbe iz Srbije???

Guest

Demokratija

Miloš Obrenović

"Tako braćo, postadosmo i mi od jučer narodom." (izjava iz decembra 1830. , kada mu je sultan priznao nasljednu vlast u vazalnoj kneževini, izvor: Sima Ćirković, "Srbi među europskim narodima", Zagreb, 2008.)

Jacques Chirac

"Srbi su narod bez zakona i vjere, to je narod razbojnika i terorista." (za ručkom, juna 1995., za vrijeme rata u Bosni, tokom dugotrajne opsade Sarajeva, na sastanku šefova vlada EU)

Peter Justinov

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Dimitrije Tucović

"Srpska i bugarska buržoazija sem rata ne zna za drugo rješenje sukoba."

Vladislav Skarić

"Već od 1846. započela je propaganda u Bosni, isprva prosvjetna, a poslije i revolucionarna. Te godine je Ilija Garašanin, ministar unutarnjih djela kneževine Srbije, pridobio Ristu Bogdanovića, trgovca iz Sarajeva, koji je prešao u Slavonski Brod, pa tu otvorio kafanu i bavio se pomalo i špediterskim poslovima za bosanske trgovce. Ko je god išao iz Sarajeva ili u Sarajevo svraćao je Bogdanoviću. Poslije njegove smrti nastavio je taj posao sin mu Stevo, koji je od 1860-1878. učinio mnogo usluga vladi u Beogradu u poslovima propagande i revolucionisanju Bosne. U Sarajevu je, poslije 1863.g., osnovano među sarajevskim Srbima društvo, koje je uzelo sebi za zadatak da iskorjenjuje podrugljivo ime Vlah, a da uvodi ime Srbin... Društveni članovi su izlazili na sarajevske carine, pa dočekivali seljake, kojima su govorili da oni ne treba da se zovu Rišćani, nego Srbi." (Izabrana djela, knjiga I, Sarajevo i njegova okolina od najstarijih vremena do austrougarske okupacije, Sarajevo, 1985., str. 246. i 247.)

Pehlivan

Je li ovaj bivši julovac, i kućni ljubimac zločinačke familije Milošević tvrdi da ima neki nacionalni registar Srba, gdje se po potrebi upisuje i ispisuje? Haha!

Axa

”Srbi su dvodimenzionalan narod sa težnjom ka prostakluku… Životinje koriste svoje resurse znatno sređnije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju„

Nisam@Robot

Da si kojim slucajem samo malo pametniji a i lijepsi moga bi Magarac biti, ovako si samo mali, glupi. ruzni Cetnik.!!

Habuhabuhabu

Priziv'o mjesecima i sad kad je prizv'o možda mu bude jasnije da nije treb'o prizivati.

Boom

Samo sam navratio da pitam kad su muslimani postali u nacionalnom smislu u SFRJ

Rus-mir

Udariga ti, udariga ti...:)

Habuhabuhabu

Samo sam navratio da pitam kad su muslimani postali u nacionalnom smislu u SFRJ ka Boom Ne gledaju oni na to kao ti. Oni gledaju u prošlost onoliko koliko im je potrebno za pogled u budućnost. Kad je nešto nastalo, postalo itd. nije bitno u islamu.

Samo tako

Tako je Vuline! Svaka ti je na mjestu! Ko može glasati za tu, osvjedočenu propagandnu izmišljotinu zapada i muslimana, je osvjedočeni neprijatelj svih Srba! Zabraniti i njima i njihovim potomcima ulazak u Srbiju i Republiku Srpsku!

Boom

Još nisam dobio odgovor.Šteta

Evo odgovora komso

Još nisam dobio odgovor.Šteta ka Boom Dragi moj komsija, cijenjeni Vlashe koji sebe smatra Srbinom. Bosnjaci su prestali da budu naord taman tamo nekad kad su vas bosanske Vlahe poceli posrbljavat. Prva polovina 19. vijeka. Evo konacno nam se vrati ime i jezik u ovaj vakat s kojim je pocelo dobrano zasluzeno propadanje vlaha i ostalih naroda koji danas potpadaju pod Srbe. Vidis kako Crnogorci bjeze ispod vase sape.

/ Najnovije