Vulin: Tražimo one koji su u Srebrenici "pokušali ubiti Vučića"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mirza Tvica

Kada genocid počne da morališe... 70.000 ubijenih Bošnjaka, 100 za jednog Srbina što bi rekao Vučić... i sada bi ti isti baštinici agresije da dijele pravdu u zemlji u kojoj su počinili stravični genocid, teške ratne zločine protivne ljudskosti i etničko čišćenje. Što je i od Srba puno je, ali džabe oni polažu pravo na dobar dio bezobrazluka ovog svijeta. Vratiti istom mjerom, to narod očekuje od ove države.

zna se

zna se da ste sa dodikom osmislili napad na vučića i sve ukazuje na vaše tajne službe,samo izmišljate neprijatelje a sami sebi ste najveći neprijatelji...lažovi,manipulatori,

Guest

Za sve je kriv nesposobni jadni, minorni, priglupi Gavni generalni inspektor policije, direktor DKPT, Mirsad Vilić. Možda je nekad bio dobar i potpuno glup prašinar poput ovih koji hapse "one koji su namještali sudare i oštećivali osiguranja". A sada su Vilić i Vulin ko sijamski blizanci... što za vojsku nesposobni Vulin blebeće - to priglupi Vilić šuti i radi.

robot

...Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno...

Zong

Srbi su najobicniji virus

hahahahaha

Fidel Kastro i Vucic su osobe na koje je pripremano najvise atentata.

SVI RADE U BIA-i, nije ti ih tesko naci klempavo nedonosce:;)

nikada se nikome nisam rugao na izgledu ali kada vidim ovo klempavo malo nedonosce, onda noram....ovi kepeci su najgori:)

Hm

Čudno, a čak i pošteni policajci iz Srbije ispričali kako je sve organizovano, protivzakonito su poslani u BiH, iz njih i horde navijača kojima su podjeljene policijske iskaznice... i oni su organizovali gađanje zemljom i cipelama... tzv pokušaj Picoubistva... nakon priče ljudi su otpušteni ali su tužili državu i dobili na sudu. Dakle laž

Trazi ih u Beogradu!

.

/ Najnovije