Vulin povezao atentat na Trumpa s mržnjom prema Srbiji: 'Neka se Vučić pripremi'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IKS

***

***

***

On ono, VAŽAN???

***

Derim

***

Nadimak...

Oca mi dosta mi je naslov da procitam i da se nasmije...hvala ti klempo sto si mi dan popravio....fakat potvrdjena teza da vam je gen naopak!

Laži

Hoče srbi i svoga ako neigra kako sanu i porfirije sviraju,ali ovaj pleše i pjeva a i usnama sisa nadpopovima.

E jok eto

Lijepe riječi su ukras!

Al joj stvarno ...

Lijepe riječi su ukras!

Propadanje

Čim su neke nebuloze, kao što ste napisali, i vi ih prenesete. Na ovoj platformi je sve manje ozbiljnih vijesti i korisnih informacija, pretvara se u poligon za izražavanje mržnje i prostakluka. To izazivate biranjem tema za koje je jasno da će izazvati uvijek iste najprizemnije reakcije. U čijem je to interesu i kakav je cilj uredništva, meni nikako nije jasno?

Ovako

A GENOCIDNIH PSIHOPATA I LAŽOVA BOŽE MILI, PA DOKLE VIŠE,DOKLE, NE DA STE GENOCIDAN NAROD VI STE NA NIVOU DIVLJIH OEČINSKIH HORDI UVJEK GLADNI KRVI,E OVAJ PUT ČETE KRV MORATI TRAŽITI NEGDJE DRUGDJE I O,D.*******.T.E OD BOSNE VIŠE STOKO GENOCIDASKA. ka Sarajevo bih Ovako izgleda inteligencija i primitivizam prosjecnog islamiziranog srbina , koji na sve nacine pokusava zaboraviti srpsko porjeklo, a to radi mrznjom koja ga izjeda.

nenad

Najveće kino je kada se ovaj, kako li ga možeš opisati, citira!

Tri praščića

Jednom davno, na rubu šume živjela su tri brata praščića. Iako su izgledom bili vrlo slični, po karakteru su se jako razlikovali. Jedan od njih se posebno isticao svojom marljivošću, uvijek je nešto radio, dok su druga dva praščića više voljela provoditi vrijeme u igri i izležavanju. Tako su tri praščića, nakon odlaska iz roditeljske kuće, shvatili da im treba kućica u kojoj će se moći skloniti od kiše. Najstariji praščić je bio jako lijen, pa je odlučio sagraditi kuću od slame. Razmišljao je - manje će raditi, a ostatak popodneva spavati.

ACA

DA VULIN NE SPREMA NESTO VUCICU .ZMIJI NE MOZES VJEROVATI!

**

***

/ Najnovije