Vulin otkrio da on stoji iza zadržavanja Severine na granici: "Vučića nisam pitao"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vvvv

***

Gremlin

Ovoga "covjeka" vidjeti jednom u zivotu pa da ti ga bude zao mjesecima i godinama.Samo JEDNOM da ga vidis i da se sazalis na sta lici. Kako je njemu onda kad se svako jutro mora pogledati u ogledalo. Jadan on ovako nikakav,po njemu su napravili one gremline u onom tamo filmu:)Kompleksi, niza vrijednost a jos Vucicevac..kud ces veceg srannja od zivota?!

IKS

***

IVA

LAŽE KA SRBIN PREUZIMA NA SEBE KRIVICU SMEĆE POLITICKO SVE RADI PO VUCICEVIM NAREDBAMA SRBIJA JE DNO EUROPE

Ne pijem dok Paja vozi

Opet vi protiv Yode

Tuner

Za Manje od 10 godina imat ces nato u bg. Pun vas je racku svima u svijetu

Robot

ma jok, on tebe pita ...

KARAVLAN

OD VAS SMO NAUCILI DA MRZIMO

***

***

Aaaahahahahhah

A ja se jucer 2ay36ay3m da im je to ovaj cimpanzoglavi smislio hahahhahahh...auuuu nize ste pali nego sto sam mislio 🤣🤣🤣

Srb IN

***

071

Javio se ruski hemoroid sa crne liste.

Velika

Velika podrska bratu vulinu.

/ Najnovije