Vulin: Dobili smo informaciju...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Zar opet, pa koji je to put da neko ko biva hoce Vucica da ubije. Samo mu na taj nacin dizete rejting, mislim tim izmisljenim atentatima u pokusaju.

Buden

Nema niko muda vučic je TIto

.

Bože sačuvaj - pa baš da ga, gluho bilo, neko i ubije - niko ne bi vjerovao!

Momo

Šešelj to objavio prije Vulina. Šešelj čija stranka nema ni poslanika..Znakovito.

Đurica

Nema niko muda vučic je TIto ka Buden Naručito, da ga piđeš malim slovima.

N.G

Vučko se ne boji dok je kraj njega YODA i njegova sila

Đurica

Piđeš=Pišeš

Svaka drzava ima mafiju, jedino u Srbiji mafija ima citavu drzavu za sebe.

.

hrkljus

Zivi piš! Podsjeca me na tipa iz Alan Forda koji uporno pokušava da se samoubije ali se svaki put promaši!

hrkljus

Nema niko muda vučic je TIto ka Buden Kakvo djubre od covjeka trebas biti da bi ikoga od ovih kokosara uporedio sa Titom!?

Guest

IDU IZBORI

/ Najnovije