Vučića ponovo ismijavaju na društvenim mrežama: "Nemoj konopče - već jak konop"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Krmoslavlje

Ma more BRE ne kanapce dat ću ti sajlu to ti je milion puta sigurnije .Koji majmun i kreten .Jadna država koja ima kretena i PSIHOPATU za vodju

Ovo ruzno starsilo a i citav nejgov okot genocidni i jesu za ismijavanja

Sta djeca uce u svijetu o srbskoj gamadi: -TZV narod cija je cijela istorija LAZNA......TZV narod koji je JEDINI proglasen krivim za ucestvovanje u genocidu i oni se time ponose, i blokiraju drzavu radi zabrane negiranja istog FASISTICKOG OPHODJENJA prema drugim i drugacijim......-Tzv Narod koji je sve ratove izgubio ali ih je dobro seljacki opjevao uz gusle,jer to jedino znaju....TZV narod koji ne zna sta znaci imati WC u kuci, cak 67% domacinstava u Smrdiji nema wc u kuci...Takvima ih vidi SVIJET a po njihovoj"istoriji"-ceo svet mrzi srbe..radi debila koji ih vode!O CEMU ONI PRICAJU, JEBBALA IM MAJKA RUSIJA OKOT U OKOTU GENOCIDNOM!?

Mrš

Islamski fundamentalisti se javljaju?! A trebale vam prošle godine vakcine, jel' da nezahvalna stoko! Kad vas je zapad otpilio, onda su valjale srpske vakcine!

/ Najnovije