"Vučićev potrčko" otišao do Vele Luke samo da bi oskrnavio grob Olivera Dragojevića

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Zasluzuje da mu Dalmatinci dobro pretresu bubrege

Role

kakva bolest jbt. i kažu nisu genocidni

Ljuba

Lijepe riječi su ukras!

Hello

zivjeli Dalmatinci,Bosanci i Hercegovci,jedini pravi Iliri

Vera

***

Vera

Oliveru će svake godine Dalmatinci i Hrvati iz celoga sveta odavati pocast, ko niti jednom drugom pevaču na svetu, a to rade sa pravom, zato jer posle Tomsona nema jačeg od njega i.

Dara iz Karlobaga

Plenković je najavio da Hrvatska kupuje glavni ratni brod za čak 500 mil. E. Nešto ko ona potonula Moskva, imaće rakete koje dođu iz Karlobaga do Beograda. Verovatno se gradi u hrvatskom brodogradilištu, a možda sa više njih iz EU, a već izgradili jedan ophodni vojni brod i grade se još 4 nova.

Bože pravde

Popis stanovništva pokazao da je u Hrvatskoj broj Srba pao na manje od 3%, a narodu ispiru mozak o iseljavanju Hrvata.

More

Analiza iz 2013g provedena u Hrvatskoj je pokazala da Srbi donesu svake godine Hrvatima 650-700 mil. E, a šta je skoro ništa pored toga da zarade po sezoni 10-12 mlrd. E. A zamislite kako bi sada bilo, da se nije ratovalo 90ih, koliko bi onda nosili, a i sada da nema ovog bolesnog širenja mržnje po Srbiji? Globalno zagrejavanje je sve jače i zato jadne države koje nemaju more, ni ribu, ni morake luke, ni milijarde od turizma, njih će biti sve više kako zagrejavanje raste, sem ako ne izbiju strašne Ozonske rupe... Ali interesantno, dok bi svi izbijali na tuđe more, Srbija sada nesme ni da mrdne, ni na to malo i jadno Kosovo, a ne na neko more, hrvatsko ili montenegrovsko ili šiptarsko? Maestralna Oluja i NATO bombardovanje ih naučili pameti i doveli ih u red 90ih, ma divno? Stručnjaci procenjuju da će Hrvati, kad uzmu evro sa Teslinim likom preko šahovnice, pored kojeg piše velikim slovima HRVATSKA (Da ti oči izbije), imati za 1,5-2 mlrd. E veću zaradu, jer će turisti lakše i brže trošit pošto neće morati da menjaju evre u kune ko do sada. Od ulaska u EU im zarada skočila sa 8-9 na 12 mlrd. E, a sada sa evrom od 12 skače na 14.

Ante

Zar je problem biti normalan?

Ne pijem dok Paja vozi

Plenković je najavio da Hrvatska kupuje glavni ratni brod za čak 500 mil. E. Nešto ko ona potonula Moskva, imaće rakete koje dođu iz Karlobaga do Beograda. Verovatno se gradi u hrvatskom brodogradilištu, a možda sa više njih iz EU, a već izgradili jedan ophodni vojni brod i grade se još 4 nova. ka Dara iz Karlobaga A to plaho ima veze sa ovom temom. Izgleda da ti je neko ovo napisao pa si ti kao patriota moro prosljedit

Duduka

Oliveru će svake godine Dalmatinci i Hrvati iz celoga sveta odavati pocast, ko niti jednom drugom pevaču na svetu, a to rade sa pravom, zato jer posle Tomsona nema jačeg od njega i. ka Vera Pa gdje ubaci tomsona koji arlauče i koji su mu tekstovi krš, trash a i ****o od čovjeka. A suprotnos od Olivera koji su mu tekstovi super a i bio je dobar čovjek

SOS

***

/ Najnovije