Vučića opet ismijavaju na mrežama: RTS ostavio upaljen mikrofon, poslušajte šta su snimili

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Znate kako se majmun drži i neizvjesnosti?

Krtica

Zapadna europa,pa naravno i ovaj sholz će sve dati picoustom samo da dobiju taj litijum,a onda nek balkan drži gaće.

niđeveze

Litijuma ima u popriličnim rezervama u Rumuniji, Bugarskoj, Estoniji i Poljskoj, kako se očekuje i pretpostavlja u daleko većim omjerima nego na Balkanu generalno, posebice u Srbiji. I to, šta je najvažnije, po nižim otkupnim cijenama same rude i koncesija o eksploataciji te kudikamo manje i lakše nabavljivih iz više razloga. Na kraju, zašto bi se Evropa pouzdavala u nabavku litijuma od proruske primitivne bagre pored toga? Nego ovi nacionalisti i ovi retardirani mediji kod nas u regiji koriste svaku natuknicu da navedu na svoju; a to su međunacionalni sukobi, mržnja i na silu izgenerisani strah koji opet koriste za maltretiranje naroda i beskonačni ostanak na vlasti. Zaista nigdje veze, što kažu kod nas. Ali eto. Poslije ovih u zlu i lopovluku ogrezlih političara (ili u ovom slučaju još i mentalno poremećenih poput ovog psihopata), definitivno su najgori po ljude i narode novinari. Najveći i najbeskrupulozniji polusvijet koji postoji.

E BOGA VAM ETO:

IMA LI IJEDAN DAN BEZ VIJESTI O OVOM DEGENERIKU I NJEGOVOJ ŠUGAVOJ ZEMLJI? IJEDAN? *** VAM VIŠE ON I ONAJ RUNDOV IZ LAKTAŠA I NJIHOVI POLTRONI SVE ONO DEVIJANTNO ŠTO IMATE VAZDA! OVO JE NAJRETARDIRANIJI PORTAL NA PROSTORIMA BALKANA, VAS TREBA SVAKI DAN PRIJAVLJIVATI RAK-U, STOKO POGANA! ALI SVAKI! I OD OVOG DANAŠNJEG DANA, SVAKI ĆU DAN NAPISATI PO JEDAN ISCRPAN MAIL NA ADRESE RAK-A PA NEK NIŠTA NE BUDE, NEMA VEZE. BAGRO ODVRATNA. NAĆI ĆE SE NAKO, NEKAD DA VAS KAZNI BILO KAKO, I ZBOG SADRŽAJA I ZBOG OVIH KOMENTARA. VI RASPIRUJETE MRŽNJU NA OVIM PROSTORIMA VIŠE OD POLITIČARA, STOKO NEPISMENA!

Panzer

Ne kontam šta je tu smiješno.Vučko kao ljubazni domaćin čeka arogantnog Šulca, koji je došao u njegovu zemlju još provocira

Tiger

Ne kontam šta je tu smiješno.Vučko kao ljubazni domaćin čeka arogantnog Šulca, koji je došao u njegovu zemlju još provocira ka Panzer * Smiješno je, fašistički smećaru, to što ti i par takvih kao ti imaju milion opravdanja za ove degenerične fašiste i psihopate, dok za neke druge stvari imate milion i po razloga za podsmijeh, ruganje, otvoreno pozivanje na mržnju, ubijanje i zlodjela, od silovanja do genocida i krijete se iza npr tvojih nickova godinama na ovim komentarima (Panzer, Adi, Haha i milion ostalih). Da ne kažem koliko je smiješno i ujedno otužno kad samom sebi opališ taj lajk na komentar, smrade nacionalističko fašistički. Eto šta je smiješno, šugo besposličarski onaj smrdljivi.

Onako

Litijuma ima u popriličnim rezervama u Rumuniji, Bugarskoj, Estoniji i Poljskoj, kako se očekuje i pretpostavlja u daleko većim omjerima nego na Balkanu generalno, posebice u Srbiji. I to, šta je najvažnije, po nižim otkupnim cijenama same rude i koncesija o eksploataciji te kudikamo manje i lakše nabavljivih iz više razloga. Na kraju, zašto bi se Evropa pouzdavala u nabavku litijuma od proruske primitivne bagre pored toga? Nego ovi nacionalisti i ovi retardirani mediji kod nas u regiji koriste svaku natuknicu da navedu na svoju; a to su međunacionalni sukobi, mržnja i na silu izgenerisani strah koji opet koriste za maltretiranje naroda i beskonačni ostanak na vlasti. Zaista nigdje veze, što kažu kod nas. Ali eto. Poslije ovih u zlu i lopovluku ogrezlih političara (ili u ovom slučaju još i mentalno poremećenih poput ovog psihopata), definitivno su najgori po ljude i narode novinari. Najveći i najbeskrupulozniji polusvijet koji postoji. ka niđeveze DOŠAO SHOLZ ONAKO,POŽELIO SE VIDJETI VUČIĆA,A ETO ZA NJIM I MACRONA I ON GA SE POŽELIO .MUĆI .IZDO

Ljutica

* Smiješno je, fašistički smećaru, to što ti i par takvih kao ti imaju milion opravdanja za ove degenerične fašiste i psihopate, dok za neke druge stvari imate milion i po razloga za podsmijeh, ruganje, otvoreno pozivanje na mržnju, ubijanje i zlodjela, od silovanja do genocida i krijete se iza npr tvojih nickova godinama na ovim komentarima (Panzer, Adi, Haha i milion ostalih). Da ne kažem koliko je smiješno i ujedno otužno kad samom sebi opališ taj lajk na komentar, smrade nacionalističko fašistički. Eto šta je smiješno, šugo besposličarski onaj smrdljivi. ka Tiger TIGERU BAŠ SI SE JUTROS DOBRO NALJUTIO I ISTRESO IZ SEBE SVU MRŽNJU I BIJES,ALI SAMO NEZNAMO PREMA KOME ?

Jah

Ni zanimljivo ni smiješno. Totalno beznačajno. Porazno je čemu se daje pažnja dok toliko toga značajnog ostaje ne primijećeno.

Anka

Litijuma ima u popriličnim rezervama u Rumuniji, Bugarskoj, Estoniji i Poljskoj, kako se očekuje i pretpostavlja u daleko većim omjerima nego na Balkanu generalno, posebice u Srbiji. I to, šta je najvažnije, po nižim otkupnim cijenama same rude i koncesija o eksploataciji te kudikamo manje i lakše nabavljivih iz više razloga. Na kraju, zašto bi se Evropa pouzdavala u nabavku litijuma od proruske primitivne bagre pored toga? Nego ovi nacionalisti i ovi retardirani mediji kod nas u regiji koriste svaku natuknicu da navedu na svoju; a to su međunacionalni sukobi, mržnja i na silu izgenerisani strah koji opet koriste za maltretiranje naroda i beskonačni ostanak na vlasti. Zaista nigdje veze, što kažu kod nas. Ali eto. Poslije ovih u zlu i lopovluku ogrezlih političara (ili u ovom slučaju još i mentalno poremećenih poput ovog psihopata), definitivno su najgori po ljude i narode novinari. Najveći i najbeskrupulozniji polusvijet koji postoji. ka niđeveze Ti si bagra.eto luzercicu.ko si ti da kazes ko je sljam,a ko ne.mogu misliti na sta licis kad pises anonimno.na kvazimoda.ti koji su za tebe bagra imaju daleko vise para od tebe

Anka

* Smiješno je, fašistički smećaru, to što ti i par takvih kao ti imaju milion opravdanja za ove degenerične fašiste i psihopate, dok za neke druge stvari imate milion i po razloga za podsmijeh, ruganje, otvoreno pozivanje na mržnju, ubijanje i zlodjela, od silovanja do genocida i krijete se iza npr tvojih nickova godinama na ovim komentarima (Panzer, Adi, Haha i milion ostalih). Da ne kažem koliko je smiješno i ujedno otužno kad samom sebi opališ taj lajk na komentar, smrade nacionalističko fašistički. Eto šta je smiješno, šugo besposličarski onaj smrdljivi. ka Tiger Koji podsmeh?imamo najboljeg kosarkasa na planeti.sta vi imate?

Eki ga

Morski krastavac hebo ***** svooojuuu

Tiger

Koji podsmeh?imamo najboljeg kosarkasa na planeti.sta vi imate? ka Anka * A ti si kao ANKA ono, oprave, jelde? E moj jado, upravo si potvrdio ono šta sam napisao...... Bolesniče jadni, godinama ovdje, (na DEPOU-u više ne jer tamo se moraš prijaviti preko fb), i na Klixu brabonjaš svoj fašizam i samolajkaš svoje retardinluke. Kako sam i napisao, Panzer. Adi, Haha, sad i Anka itd ......Kojeg to košarkaša imate VI, Tite ti? I ko ste to VI, degenu? I ko smo onda to MI? Nevjerovatno ......

Tiger

Ti si bagra.eto luzercicu.ko si ti da kazes ko je sljam,a ko ne.mogu misliti na sta licis kad pises anonimno.na kvazimoda.ti koji su za tebe bagra imaju daleko vise para od tebe ka Anka * BTW degenčiću, nemoj slučajno zaboraviti samom sebi lajk opalit na komentar. Devijantni pavijane plitkoumni....

*Ovaj Panzer - Ljutica - Anka

MA SVE JE TO JEDAN JEDINI KRETENČIĆ . SVAKI OD OVIH FAŠISTIČKIH KOMENTARA JE NJEGOV. SVAKI. TO JE NEKAKAV JADOVAN U NEKOJ PODSTANARSKOJ SOBICI U *** KOJI SVOJE SLOBODNO VRIJEME KORISTI SAMO ZA OVO, JER JE ON USTVARI SAMO OVO. BEZNAČAJNO SLOVO NA JOŠ BEZNAČAJNIJIM KOMENTARIMA. NI BRIGE, NI ŠKOLE, NI LJUDSKOSTI NI PAMETI. OVO MU JE ŽIVOT. I JA SAM OVDJE SAMO DA BI NJEMU KENJO PO GLAVI KAD IMAM VREMENA, NIZBOČEGA DRUGOG. NA RADIOSA SE POTPISUJE SA GH, RALLE, PANZER, IVAN, ADI I JOŠ METAR OVIH GUEST NICKOVA. JADNIK I KREZAVI KLOŠAR KOJI BI DA SVOJ RETARDIRANI MOZAK POISTOVJETI SA SVAKOM KO OVO ČITA. FAŠIZAM NIJE MRTAV, ALI JE U SVIM SISTEMIMA NA KRAJU IZGUBIO, PA ĆE I TAJ BIJEDNIK ZAVRŠITI KAO I NJEGOVI HITLEROVSKI PRECI.

Mario

***

/ Najnovije