Vučić: Zatražit ću od Rusa informacije o borcima iz BiH i s Kosova u Ukrajini

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Senad

Ima dosta četnika tamo.Ovi drugi ne raduju za ideale.

Beiden je jednu za cas maksuz ostavio! Samo je malo veca od one iz Hiroshime!

.

NATO

Bombardovat te teroriste u F e d e r a c i j i sto su odmah, nečekati

Koel

To je neato najpametnije sto je nato uradio ociti sa manjom silom jos su najavljivali 24 sata ranije sta gadjaju al ocito se zaboravilo trebat ce izgleda ponovo snaznije samo

Mile

A iz Srbije ti ne treba, znaš koga si poslao.

HashimQ

O čemu ovaj novinar sa Jevrejskog groblja, sa kalašom u ruci, priča, ovo im je nova ideja, na lažima da optužuju Bošnjake i Albance kao eto teroriste, ZABORAVLJA NA SVE ONE SRBOČETNIČKE PLAČENIKE ŠTO RATUJU ZA RUSKE SEPARATISTE. ČORO, KONJU, DE ODLEPI OD NAS, FAŠISTIČKE SLUGE, MAMU VAM VAŠU!!!

Tango

Nisi ti Vučiću budalo ni na kakvom europskom putu! Ti si na putu za nestanak srpske nacije! Samo nastavi da se naoruzavas i suradjujes sa rusima! Dobit cete komad zemlje u Sibiru pa tamo srbujte do mile volje! Balkan ce prodisati kad vas ne bude!

Bizmark

Samo vi cetnici ratujete onako i dobrovoljno Mi nismo ratovali ni kad ste napadali nas dok niste Došli do kuća mislili najivne budale neće ma raja smo ba jesmo bježali bi vi

Alice Julien

Aca Albanac, kopile kosovarskog novinara iz Bg, Fahru Muslija, stalno se mijesa u tudje poslove. Nema sadrzaja u Srbiji gdje banditi kolo vode?!Doduse, on je jedan od njih!

NATO BOMBARDOVANJA 1995 I 1999 GODINE SU EGZAKTNO POTVRDILA ŠTA I KO JE SRBIJA, I TO JE JEDINI LIJEK I NAČIN KAKO SE SA SRBIJOM RAZGOVARA

NATO BOMBARDOVANJA 1995 I 1999 GODINE SU EGZAKTNO POTVRDILA ŠTA I KO JE SRBIJA, I TO JE JEDINI LIJEK I NAČIN KAKO SE SA SRBIJOM RAZGOVARA

Kiew

Tri bataljona specijalne policije i vojske iz BiH sa će da rokaju ruse i oslobode Moskvu. A kad se vrate zauzeti će i Beograd. Pa ti vidi

Evo ti informacije

Srbi i hrvati se javno na you tube reklamiraju po ukrajini,kako ratuju.ukucaj.SRBI I HRVATI RATUJU U UKRAJINI.Neces nijednog bosnjaka i albanca naci tamo.zna se ko je krvozedan i ko voli ratovat,A to su psi rata kako vas zovu na zapadu,srbadija.da mogustavit slike ovdje sad bi ti pokazao srpske pse koji ratuju u ukrajini,i nekriju se.

Habuhabuhabu

Divna vijest. Konačno ćemo preko naših dragih komšija dobiti informaciju koji su Rusi učestvovali u genocidu, masakrima i silovanjima po Bosni. To su prave komšije!

HANDRIJA

Ahaha.Napravi samo smotru svojih radikala i ko fali u Ukrajini je.Skuplja ikone za Mileta.

Dusebriznik

Cuj “cara balkana” trazice podatke od Lavrova za BiH i Kosovo! A sa kojim pravom tebe interesuje BiH i Kosovo? Da ti nismo podanici. Sikter. A Zaboravio CG.

Srbija je vojno i politicki napala R BiH 1992.

Drzava, a ne narodi, vode ratove. Otkud toliki topovi, tenkovi, municija i avioni bosanskim odmetnicima? Nisu ih oni proizveli. Nisu ni kupili, oteli, pozajmili ili dobili na poklon. Postojao bi o tome neki valjan dokument. Drugo, otkud toliko oficira JNA u pobunjenickoj vojsci. Ako su dezertirali morao bi biti neki zvanicni dokument ili potjernica. Ipak je to po njihovim zakonima kaznjivo djelo. A oni se Srbijom setali kao oslobodioci. Ako su prekinuli radni odnos, morao bi biti sporazum o prekidu i nebi mogli biti na platnom spisku Vojske SRJ, niti bi ih ona mogla unaprjedjivati, penzionisati, zbrinjavati, lijeciti ... Sve jasno kao dan. Srbija je svojim ljudstvom i tehnikom vodila rat protiv Republike BiH. Nikakav gradjanski ili vjerski rat. Klasicna vojna i politicka agresija Srbije. Mora odgovarati za agresiju i strašne posljedice po građane, državu i Bosansko društvo.

miki

i zaista je Srbija ništa više do ruska federalna jedinica

/ Najnovije