Vučić za FT otkrio šta je tražio od Dodika: "Prihvatio je"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Vucicu lazes

Bi on ali nije smio.

Juka

Odavno je jasno da je dodik samo lutka i da se on ne pita ništa ali mu je dozvolio da krade sopstveni narod .Jadno od vucica

EU

Njega su zaustavile sankcije i obustavljanje kredita a za tebe kaže da si nedonosce i idiot a i ti to sam znaš nego se pravis idiot.

235

BN: Penzionerima se plaćalo 20 KM da idu na skup u Banja Luku

Koel

Ti snjim i stvaras planove za destabilizaciju bosne al malo ste se zajebali ima dovoljno bosnjaka koji ce satrati malo ovo genocidne tvorevine ova zapadni dio od brckog sigurno ne moze opstati to za 15 dana gotovo a ovaj istocni bi bilo gutavo al nemotno toliko to znaju i oni zato se umiro stoka

Majk

Dodika su zaustavile sankcije i vojna intervenicije koje slijede u drugom koraku. A ovo što pričate je samo predstava za glupi narod.

Majk

Želim da poručim posebno Srpskim nacionalistima, kao i ostalim nacionalastima u BIH da prestanu sanjati i maštati o ratu i ubijanju kljanju nedužnog naroda i djece. Nije uspjelo 92-95, neće uspjeti ikada. Partiote i svo koji vole BiH nikada nisu bili jači i voljniji da brane Bosnu i Hercegovinu. Biće sranje, izgubit ćemo svi svoje najmilije, a vi Srbi u BiH cete izgubiti sve, jer ste zli i zeljni krvvi. Zato orenimo se napretku i ekonomiji inače nastavak kojim vi Srbi prijetite , nikome neće biti ugodan, a vama ponajmanje. Rusija vas je žestoko zajebala, pokazalo se cijelom svijetu da Rusija upravlja vašim malim i jadnim podaničkim mozgovima.

Bosanac

Lazov zlocinacki coravi laje laze prijeti coro Bosni svaki dan

/ Najnovije